fbpx

Нашата мисия

ELB_9092

Сватбен център „Брилянтин“ предлага на своите клиенти цялостна организация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита.

В сватбен център “Брилянтин” – единствен в Източна България, може да намерите и булчински рокли на San Patrick & White One By Pronovias Fashion Group, официални рокли на Sherri Hill и Pronovias Fiesta, шаферски рокли за малки и големи, украшения и бижута, брачни халки, артикули за ритуалните церемонии, обувки и аксесоари от водещи дизайнери, за да бъдете наистина неотразима на вашият празник.

Целта ни е да уважим, изслушаме и подкрепим вашите желания. Екипът на „Брилянтин“ ще бъде щастлив да влезе в ролята на духа от бутилката, защото за творческото въображение на специалистите, работещи тук, ограничения няма.

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм – това са качества, отдавна превърнали се във визитна картичка на Сватбен център „Брилянтин“.

 

С уважение:

Силвия Танева

Ние предлагаме...

Сватбен център „Брилянтин“ предлага широк спектър от услуги в сферата на организацията, планирането и декорацията на всякакви събития. От най – обикновено парти в събота вечер до най – важният ден във Вашият живот, ние сме Вашият правилен избор. По-долу може да видите една част от услугите, които сватбен център „Брилянтин“ предлага: