Нашата мисия

ELB_9092

Сватбена и парти агенция”Брилянтин” предлага на своите клиенти цялостна организация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита. Ние можем и знаем как да превърнем най-тържествения Ви ден в празник!

Целта на нашата агенция е да уважи, изслуша и подкрепи вашите желания. Екипът на “Брилянтин” ще бъде щастлив да влезе в ролята на духа от бутилката, защото за творческото въображение на специалистите, работещи тук, ограничения няма.

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм – това са качества, отдавна превърнали се във визитна картичка на Сватбена и парти агенция “Брилянтин”.

С уважение:

Силвия Танева

Ние предлагаме...

Сватбена и парти агенция “Брилянтин” предлага широк спектър от услуги в сферата на организацията, планирането и декорацията на всякакви мероприятия. От най обикновено парти в събота вечер до най-важният ден във Вашият живот – ние сме Вашият правилен избор. По-долу може да видите една част от услугите, които сватбена и парти агенция “Брилянтин” предлага: