fbpx

Брилянтин вдъхновени от посещението си в Африка, споделят в новият брой на сп.Сватбен Каталог

1Африка е голям и разнообразен континент съхраняващ някои от най-старите цивилизации на земята. Тя е дом на голямо разнообразие от религии и култури, отразили се много на сватбените традиции. Африканците отдават голямо значение на брака и държат на сватби, които отразяват тяхната идентичност и родово наследство.

През месец януари екипът на Брилянтин имаше честа да посети това така екзотично място и да се вдъхнови за новият сватбен сезон.

Представяме ви сватбена тематика, в тропически стил, която ще бъде много актуална през новата 2017 година!

За да постигнете “тропик” ефект трябва да заложите на заведение, или място на открито с красива гледка. Морето е много подходящо в случая. Ярки фестивални цветове, песни, танци и музика са жизненоважни елементи от много африкански сватбени церемонии.

Букетът на булката, декорацията на масите и други елементи с присъствие на флорални детайли могат да бъдат издържани в ярка тропическа гама, като много подходящи са орхидеи, стрелиции и други по екзотични цветя.

5  6  2

Интересно е решението да се поставят дори саксийни растения на масите или в някой кът от пространството. От друга страна, може да допълните и с морски елементи, като звезди, миди и корали, което ще придаде още по-приказно и лятно настроение. Добавете и много свещи, за да създадете по уютна обстановката за вашите гости. Поканите могат да се напечатат, както машинно, така и да бъдат надписани на ръка. Когато става дума за номерата на масите, защо да не я променим с нещо по – интересно, например с имена на острови. А табелките с имена на гостите може да са изписани върху палмов лист.

Образът на булката и шаферките трябва да бъде нежен и лек – задължително обърнете внимание роклите да бъдат от по – лека и ефирна материя. Цветовете на роклите на шаферките е задължително да бъдат пъстри, като може всяко отделно момче да е с различен нюанс рокля. Стайлингът на булката може да се допълни от цветен венец, а на шаферките с нежни гривни за ръцете.

И не на последно място, да не забравим и вкусната част от сватбеното парти, а именно сватбената торта. Заложете на така актуалните „голи” торти, украсени с живи цветя и плодове. Като допълнения към тортата, може да направите сладък бар, който освен сладки изкушения да предлага и различни екзотични напитки.

Независимо каква тема за сватбата ще изберете, важното е да запазите спомена от този така важен ден за вас и вашите близки, незабравим!

3  4  7 9  8