fbpx

БРИЛЯНТИН с награда на „Бала на цветята” в София

6Сватбен център Брилянтин присъства на първият организиран до момента „Бал на цветята”, който се проведе този месец в гр.София.

Събитието се организира от Асоциацията на Флористите в България (АФБ ) и събра на едно място професионалисти от бизнеса от цялата страна.

По време на бала, бяха раздадени и първите награди на АФБ. В конкурса взеха участие флористи, декоратори, сватбени агенции, фотографи, вносители и производители на цветя.

Всички 43 участника с общо 570 снимки, бяха разделени в 12 категории. Онлайн гласуване отся най-добрите три участия във всяка категория, а след това и авторитетно жури в състав Марош Петич – Словакия, Илина Виденова, Валерия Рекалова, Борислав Борисов, Нели Бахчеванова и Йоана Томова избра призовите места.

7  8

В единствената категория, която беше включено участието на сватбена агенция, успяха да се класират само три агенции от цялата страна – сватбен център „Брилянтин”, сватбен център „Мериан” и сватбена агенция „Елемент”.

В категорията „Добри практики флорист и сватбена агенция” наградата на публиката спечелиха сватбен център „Брилянтин”, в партньорство с флориста Диана Теодосиева, a наградата на журито спечели сватбена агенция „Елемент” съвместно с флорист Ивайло Иванов.

2

5  3

Наградата на Брилянтин беше връчена на основателката на сватбения център, г-жа Силвия Танева, която отправи искрени благодарности към организаторите на събитието.

„От името на целия екип на сватбен център Брилянтин искам да изкажа благодарности и адмирации на Асоциация на Флористите в България за привилегията да сме тук тази вечер! За нас е огромна чест да сме избрани, сред многобройните сватбени агенции в страната! Най-голямото признае за нас винаги е било удовлетвореността от свършената работа, а признание като това означава много! Сърдечни благодарности!” – сподели още г-жа Танева – собственик на сватбен център Брилянтин!

1