fbpx

Зимната корица на сп.Сватбен Kаталог блести с рокля от БРИЛЯНТИН

sk_Korica_55 - Srebro.inddРокля от колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на зимната корица на списание Сватбен Kаталог.

В новия брой са представени още и подходящи за предстоящите балове официални рокли на най-известните модни брандове PRONOVIAS и SHERRI HILL, които ви очакват в сватбен център Брилянтин!

Моделите са изцяло съобразени с тенденциите при официална мода, сред които се открояват дългите рокли, с ефектни горни части и изрязани гърбове, рокли с бродерии и камъни, както и изчистени прави кройки. Елегантни тоалети с пясъчен блясък от кристали, както и бродерии, които присъстват и като щампи в материите. Изработени от красиви копринени дантели в меки нежни цветове като розово, светло син топаз, жълт диамант и златисто във всичките му отенъци. Модерни са и ансамблите от две части – бюстие и пола с блестящи акценти. Не са забравени и любимите цветове – черно и червено с V образни деколтета и гърбове!

 

Безспорен факт е, че независимо от сезона, или повода, всяка дама иска да изглежда и да се чувства перфектно, а за вашият безупречен вид, посетете Сватбен център Брилянтин!

2  3  4  5  6