Незабравимо лято с BRILIANTIN в новия брой на сп.СВАТБЕН КАТАЛОГ

1Лятната колекция на американската дизайнерка Sherri Hill е изключително витална и нежна.

Зашеметяващото внимание към детайлите и модерният стил гарантира, че ще изглеждате и ще се чувствате прекрасно. Искате ли да покажете своя бляскав стил на вашият специален повод?

Елегантните дизайнерски рокли на SHERRI HILL предлагат най-популярните тенденции за сезона.

Неустоимите модели са изработени от ефектни копринени дантели и естествени материи, които правят роклите изключителни. От роклята с дълъг шлейф, до уникалните модели от две части, това лято с нежна нотка на цветен акцент ще заблестите на всяко събитие.

Нежните флорални орнаменти са комбинирани с фини кристали, дантелени апликации и уникални бродерия, за да постигнете чиста елегантност. Палитрата от цветове е наситена и пъстра, а цветните акценти в някой от моделите ги правят силно предпочитани от топ дизайнерите по цял свят. Красиво оформени деколтета, нежни дантелени ръкави, голи гърбове, изключителна орнаментика от детайли са само част от богатството на лятната линия Sherri Hill.

2

3  4

Американската дизайнерка Sherri Hill непрекъснато „бяга” от комфортната си зона, като винаги се опитва да развие дизайнерската си естетика. В крайна сметка, това търсене я откроява от всички останали с наистина различните си модели и в същото време остава винаги така модерни за всеки сезон.

5   6

В края на лятото колекцията на Сватбен Център Брилянтин ще се обогати и с най-доброто от официалните модели на Pronovias Fiesta като единствен представител на марката за Източна България!

Pronovias Fiesta са стилни и елегантни рокли, които пленяват със своята изтънченост. Прекрасните им модели са силно предпочитани от световноизвестни актриси и принцеси и винаги задоволят и най-капризния вкус на всяка дама.

Брилянтин очаква всички свои клиенти да се потопят в тази нежност и красота, и да изживеят едно наистина незабравимо лято!

7