fbpx

Перфектната рокля за бала от BRILIANTIN в новият брой на сп.STORY

1 Обратното броене започна, мили момичета! Подготовката за бала тече с пълна сила, а всяка абитуриентка мечтае да е принцесата на вечерта с перфектната рокля. Именно тази магия присъства в бляскавите колекции 2018 на най – добрите в тази област – Sherri Hill и Pronovias, които са налични в Сватбен център БРИЛЯНТИН!

Изключителните модели разкриват индивидуалността и подчертават характера и вкуса на всяко момиче. С неподправен финес, стил и красота те се открояват и в същото време остават винаги така модерни за всеки сезон. Всяка рокля е създадена, за да се приспособи към женската форма, така че да се чувствате удобно и същевременно да изглеждате елегантно.

Прекрасните модели са подходящи не само за абитуриенски бал, но и за официални събития, бизнес вечери и коктейли. Дизайните се отличават с бутиков характер от най-висок клас, висококачествени материи, които привличат вниманието, и интереса на всяка дама. Моделите са изцяло съобразени с тенденциите при официалната мода, сред които се открояват дългите рокли с ефектни горни части и изрязани гърбове, както и рокли с бродерии и много камъни.

2