fbpx

Приказна сватба на открито

4С настъпването на сватбен сезон 2016, сватбена агенция Брилянтин с много вдъхновение, ентусиазъм и доказан професионализъм  стартира с подготовката на сватбените тържества. Изключително актуални в днешно време са сватбите на открито. Почти всяко момиче на което му предстои да сключи брак, мечтае за приказна сватба край  морския бряг или  в красива градина създаваща неповторимото усещане за красота и романтика.

В последните години все по-популярна става традицията сватбите да  се състоят на някое красиво кътче от Българското Черноморие, което правят много младоженци както от вътрешността на страната  така  и от чужбина.Сватбените тържества през лятото са голямо предизвикателство. Причината е, че  клиентите харесват много нетрадиционни  места, където обикновено мястото е много красиво и въпреки,че съществуват пречки като отдалеченост, липса на ток и трудна достъпност с кола , това не е проблем за екипа на Брилянтин, защото тяхната цел е младоженците да са щастливи- казва  още Силвия Танева от сватбен център Брилянтин.

6..  5

Едно от най-предпочитаните места  за изнесени венчавки  е църквата ,,Света София” в  Стария град на Несебър, известна още като Старата Митрополия. Базиликата е едно изключително специално место превърнало се в един от символите на града.

Голяма част от клиентите на Брилянтин, които не живеят в страната предпочитат именно такива специални места  с невероятен дух и история за изнесени ритуали. За да се състои сватбата на открито и тя да се превърне в едно изключително романтично преживяване, което все повече младоженци си пожелават е необходимо оборудване  и специална техника,  като  шатри, столове, маси ,декори  и други елементи, които са съобразени с конкретните изисквания на младоженците и тематиката на венчавката на самото сватбено тържество.

10  9

Стилът на този тип церемонии на открито може да бъде, както елегантната и стилна сватба, така и възможността да се направи една по – нестандартна такава, където гостите да се насладят  и потопят в магията на избраното от младоженците място.

Така актуалните „Винтидж” ,,Рустик” и „Шаби Шик” тематики ще присъства  отново в сезон 2016. Тези стилове предполагат връщане назад във времето и пресъздаване на атмосфера  в декорацията, характерни за 20-те, 50-те, 70-те и 80-те години на миналия век.  Характерни са съчетанията от приглушени тонове и пастелни цветове- кремаво, бежово, пепел от рози, небесно синьо, които чудесно кореспондират  като декорация.

Цветята, които са подходящи за декорация са рози, божури, хортензии, кали и лалета, а ако трябва да се създаде по – екзотична атмосфера, присъствието на  хризантеми, пустинна роза, карамфили или ранункулус, известен още като азиатско лютиче идеално допълват замисъла и идеята.

16  2

1  3

Сред  предпочитани места за  бракосъчетание са и прекрасните плажове, които предлага Българското Черноморие. Сватбата на плажа е романтично, необикновено и екзотично преживяване. Морската тематика може да бъде зададена, като акцент във всеки един деатайл от сватбеното тържество.

Aкценти с песъчинки,морски звезди и всякакъв род морски детайли, като цялостно оформление на поканите, или тейбъл картите ще подскажат на гостите, какво да очакват. Подаръчетата също така  е добре да са в този стил, например, свещи с аромат на морски бриз, седефени мидички, морски звезди или  декоративни корабчета в/у чийто платна са изписани  имената на гостите, магнити с морски детайли и много други. Леките сватбени декорации и изчистените визии на сватбената украса са едни от най-сложните за изпълнение, но все по – любими на младоженците.

Усещането за виталност и ефирност присъства в сватбената стилистка и чудесно кореспондира с булчинската рокля.Търсената визия за изящност и нежност се постига с избора на линии и материи,като дантела, шифон и лек тюл.

Образът на булката и шаферките трябва да бъде нежен и лек- коприна, дантела, шифон в комбинация със цветен венец от рози или божури  в косите е едно прекрасно допълнение към основната идея за подобна тематика.

25 8

Добрата организация и професионални умения често се оказват разковничето за сватбата – мечта, особено, ако тя е на плажа или на отдалечено място от ресторанта, където ще се състои тържеството. Тогава опитът на сватбените агенти от Брилянтин помага, за да се получи всичко по план.

Любимата песен на младоженците, избрали да се венчаят на плажа, често звучи благодарение на жива музика изпълнена от синфонично трио, допринасяйки още повече за  празничното настроение на двамата влюбени!

В заключение може да се каже,че отново предстои много интересен,цветен и пъстър сватбен сезон тази година.Бъдете смели и креативни в избора и предпочитанията си за сватбения ден и не правете компромис, защото това е изживяване    за цял живот.

Сватбен център Брилянтин с доказан опит, професионализъм и изключителен перфекционизъм превръща вашите  приказни фантазии и желания в реалност за единствения и неповторим ден.