fbpx

С поглед в новия сватбен сезон с Briliantin в зимният брой на сп.“БУЛКА”

1 Сватбен център Брилянтин изпраща изключително успешна година и вече е пълна с идеи за новият сватбен сезон, вдъхновени от последните модни тенденции. Според източния календар 2017 – та е годината на Петела и е подвластна на червения цвят. Подходяща е за взимане на сериозни решения и разбира се, за сключване на брак!

В годината на Петела във фокуса ще бъда огненият цвят магента в лицето на червеното, което носи доверие и топлина. Той нежно се пренася и в украсата чрез изпипани детайли. Нюансите на синьо крайбрежие – вълнуващи, изтънчени и фини, също обявяват силно присъствие в декорацията. На гребена на модната вълна е и цвят буйна ливада – тон на зеленото, който носи свежестта на природата в най – чист и истински вид. Освен нетрадиционните решения, погледът е отправен и към елегантните и класически сватби. Ще виждаме наличието на богати цветни палитри, съобразена с цялостната концепция на събитието.

Предстои много интересен и пъстър сватбен сезон. Бъдете смели и креативни в избора и предпочитанията си за сватбеният ден и не правете компромис, защото това е изживяване за цял живот.

Екипът на Briliantin, които се подготвят да празнуват 10-тия си юбилей, ще превърнат приказните ви фантазии и желания в реалност!

3 4 2 5 6