Булчински рокли с цветни акценти в колекция 2017- DarikNews

photo_verybig_1563176Булчински рокли с акценти от червена дантела, беж, или пък с цвят мента ще са хит за сватбен сезон 2017. Това сподели в предаването “ЛаМалена” по Дарик Югозток, Силвия Танева – собственик на сватбен център “Брилянтин” в Бургас.

Наскоро тя се завърна от Барселона, където присъства на представянето на най-новата колекция за 2017 на световния гигант в булчинската мода Pronovias Fashion Group, с поредните невероятни модели на White One by Pronovias Fashion Group и St. Patrick.

Според Силвия Танева и в декорацията, и в роклите на моделите за сватбен сезон 2016 продължава да присъства романтичната дантела и нежния тюл. Цветовете обаче все повече залитат от класическото бяло към беж и екрю. В декорацията пък отново се намества шаби шик и нежните пастелни тонове на синьото и розовото. Според собственичката на единствения в Южна България сватбен център, предлагащ комплексни услуги за най-вълнуващия ден на влюбените, българите залагат все повече на модерно парти за сватбата си.

За сметка на тях, Силвия Танева отчита, че сънародниците ни зад граница се връщат в България за да организират тържествата си според старите родни традиции и обичаи.