Брилянтин с екзотична фотосесия в Маракеш, с роклите на Sherri Hill и San Patrick & White One

1

С настъпването на новият летен сезон, екипа на Сватбен център БРИЛЯНТИН вдъхновени от екзотиката на гр.Маракеш решихме отново да зарадваме своите клиенти, като направим удивителна фотосесия на едни от най – атрактивните модели официални рокли на SHERRI HILL и булчински рокли SAN PATRICK & WHITE ONE by Pronovias Fashion Group.

Маракеш е древната столица на Мароко и градовете на приказките от „1001 нощ”. Известен още под името „розовия град“, той пленява всeки с пъстрата си култура. Именно тази магия завладя екипа ни, да отпатуваме толкова на далеч за да представим прекрасните модели официални рокли на Sherri Hill и булчински рокли San Patrick & White One в едни по – различни екзотични багри.

Флорални мотиви и ярки тонове са основните акценти за лято 2018 в колекцията на Sherri Hill.

2  3

„За сезон 2018 флоралните акценти и ярките цветове – като червеният са преобладаващи в колекцията на американсаката дизайнерка Sherri Hill. Цветните мотиви са още по – пъстри и са доминиращ принт върху роклите. Друг актуален цвят – червеният, символ на страст и категоричност е силно предпочитан в колекцията на Sherri Hill за лято 2018. Има няколко различни тона на червеното, които са много актуални. На почит е класическото ярко червено разбира се, но по – любопитно попълнение е виненото червено, наричано още Порто.” – споделя Силвия Танева – собственик на Сватбен център Брилянтин.

4  5  6

Изключително нежна и елегантна е колекция 2018 на SAN PATRICK & WHITE ONE by Pronovias Fashion Group – световен лидер в булчинската мода. Като единствени представителни за България на булчинкси рокли San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group, в Сватбен център Брилянтин се поддържа най – голяма наличност на модели на най – добри цени за цялата страна. А едни от най – актуалните рокли за лято 2018 присъстват в невероятната фотосесия в Маракеш.

„За фотосесията са избрани модели съчетаващи изключителна комбинация от материи и тъкани, които придават изключителен романтизъм в моделите – добави Силвия Танева.

7  8

Прекрасната фотосесия е дело на модният фотограф Марияна Стоянова, а модел е Александрина Цветкова.