Любовта е сладка с Брилянтин

3 - Кенди БарВсички от нас момичета, обожаваме сладкото! По един или друг начин, всеки от нас има своите сладки тайни. Някой тайно хапват шоколад вечер, други се радват на торти и малки сладкишчета, а трети обожават всякакъв вид жилирани, захаросани, или шоколадови бонбони. По тази причина от няколко години на сватбените тържества у нас все повече започва да навлиза така модерният в чужбина Сладък бар, а ние от Сватбен център Брилянтин искаме да ви вдъхновим да опитате нещо различно….

Все пак няма сватба без десерт, а когато той е поднесен от самото начало на тържеството, настроението на гостите рязко се покачва, още преди партито да е започнало.

Сладкият бар, или също така наричаният Кенди бар е разнообразие от сладки лакомства, украсени в същия стил на цялата сватба, които можете да опитате през цялата вечер. Обикновено тази сладка масичка се подготвя още за церемонията за сключване на граждански брак, по време на Welcome Drink. Всеки от гостите взимайки си чаша с шампанско, може да се подслади, като посети Кенди бара.

4 - Кенди Бар  1 - Кенди Бар  2 - Кенди Бар

Много младоженци избират в сладкият бар да присъстват и различни плодове – сезонни, или екзотични. Това разбира се зависи много от стила и тематиката на сватбеното тържество, но важното е че каквото и да изберете, гостите Ви със сигурност ще бъдат очаровани и много приятно изненадани.

Ако пък сте решили Сладкият бар да бъде поставен в ресторанта, то тогава вашите сладки изкушения могат да бъдат направени аналогични на сватбената ви торта. А защо не и самата сватбена торта да бъде поставена на самият Сладък бар. Това е тенденция, която отдавна е наложена на сватбените тържества в чужбина, но у нас все още не е толкова популярна. Разбира се именно вие може да бъдете едни от първите разчупили стереотипа от „изненадата” на сватбената торта, поставяйки я от самото начало в ресторанта, радвайки очите на вашите гости.

6 - Бар на Джентълмена  10 - Бар на Джентълмена  7 - Бар на Джентълмена  11 - Бар на Джентълмена

Нещо нестандартно около тази сладка идея, може да бъдат и още няколко забавни кътчета. За да не се чувстват господата пренебрегнати, с толкова много сладки „бижута”, може да разчупите идеята като добавите и кът на „Джентълмена”. Там могат да присъстват различни видове пури и алкохолни напитки, например малцово уиски с много лед, закачки като папионки, вратовръзки, или кибритчета с имената на младоженците, които господата могат си вземат за спомен от сватбеното тържество. В този случай Кенди бара, може да се превърне в „Лейди” бар, като около сладките изкушения добавим и малко блясък. Перли, шампанско със златен пръшец, мартини с черешка, а защо не и шоколадов фонтан със сочни плодове, веднага биха преобразили цялостната визия на Вашето тържество. Важното е всичко по между си да е в хармония и тогава нестандартните ви кътчета ще бъдат ефекта на сватбата.

 

Какъв ще бъде Кенди бара, избирате вие, но не забравяйте че най – важното е всичките ви гости да се забавляват и вие да запомните този ден като най – прекрасният в живота ви!