Алла Пугачова вдигна кралска сватба за внука си – Никита и неговата избраница Альона Краснова

3Примата на руската естрада Алла Пугачова ожени големия си внук певеца Никита Пресняков. Младоженецът каза „ДА“ на 20-годишната си избраница Альона Краснова, с която се познават от деца. Пищното тържество се състоя в луксозния комплекс „Жаворонки Event Hal“ край Москва.

Залата за тържеството бе оформено в нежно лилави тонове, като младоженците избраха за сватбата си името ANrealwedding / нереална сватба /. Под този хаштаг в Instagram бяха публикувани десетки снимки на главните виновници и техните гости. На фотосите с елегантна фигура и бяла дантелена рокля блесна и самата Пугачова.

С основната организация на тържеството се бе заела майката на Никита – певицата Кристина Орбакайте, която беше и водеща на церемонията. В руската преса неслучайно нарекоха бракосъчетанието „сватбата на годината“.

На церемонията бяха поканени близо 200 души, като освен именитите роднини на младоженеца, скъп гост бе и бившият мъж на Алла – изпълнителят от български произход Филип Киркоров.

4  5

За булката са били поръчани две рокли – класическа булчинска и коктейлна, като шлейфът на едната от роклите е толкова дълъг, че красивата булка не може да се придвижва без помощта на шаферките.

Гвоздей на вечерта бе сватбения танц. Вместо класически валс, двамата млади изпълниха сложен акробатски номер във въздуха, висейки на въжета.

6