Брилянтин вдъхновени от посещението си в Маракеш

1Магическият град Маракеш е едно невероятно място за прекрасна и екзотична сватба.

Известен като специален оазис между Атласките планини и пустинята, пейзажът богат на палмови и маслинови горички, цитрусови и розови ферми, предлага спиращи дъха гледка.

Екипът на Сватбен център Брилянтин, вдъхновени от посещението си в Маракеш, решихме да ви представим една по – различна визия за декориране на вашето сватбено тържество.

За да постигнете този екзотичен и завладяващ ефект, който придава невероятният град Маракеш, на първо място трябва да изберете подходящо заведение, или място на открито, където да се проведе сватбеното тържество.

Сватба на плажа също е изключително подходяща за тази тематика.

Следващата и най – важна стъпка е цялостната визия на сватбата. Декорацията трябва да бъде изключително детайлно издържана за да може максимално да се потопите в тази екзотична вълна ухаеща на всякакви пъстри аромати.

2 3 4  5  6  7  8

Може да заложите на пъстрата цветова гама, или тежкият златист цвят в комбинация с огнени цветове в цветята.

Във флоралната декорация задължително трябва да присъстват пустинни цветя, като например „Пустинна роза”, наричана още Адениум. Това са малки дръвчета, който спокойно може да поставени в центъра на всяка маса на гостите.

Други подходящи цветни елементи са сукулентните растения. Сукулентните растения са особено издръжливи на условията на околната среда, най-вече на силна слънчева светлина и висока температура. Това ги прави много подходящи за декорацията на сватбени тържества на открито. Може да присъстват във всеки един декоративен елемент – от арката, до булчинската маса, букета на булката, а защо не и в красива жива картина за входа на ресторанта.

В декорацията е желателно и да добавите и плодове, като грозде, нар, мандарини и др. Добавете и много свещи, за да създадете по уютна обстановката за вашите гости. Свещите поставете в различни по големина и орнаментика фенери. Комбинирайте ги с цветен пясък, декоративни камъчета, или мъниста.

9  10  11  13 – Копие

Образът на булката трябва да бъде нежен и лек що се отнася до роклята. Голямо значение обаче се отделя при избора на бижута. Един от задължителните акценти при този тип тематика е в косите на булката задължително да има вплетени бижута.

И не на последно място, да не забравим и вкусната част от сватбеното парти, а именно сватбената торта. Заложете на тежка визия на тортата, украсена с бял фондан, много златни орнаменти и живи цветя.

Екипът на сватбен център Брилянтин, ви съветваме да мечтаете смело и да изберете една по – различна визия на вашето сватбено тържество!

14

Снимки: Pinterest