БРИЛЯНТИН с награда за втора поредна година на „Бала на цветята” в София

1

Сватбен център Брилянтин за втора поредна година взе участие в конкурса организиран от Асоциацията на Флористите в България (АФБ ). Онлайн гласуване прецизира най-добрите участници във всяка категория, а след това и авторитетно жури избра призовите места.

След оспорвано гласуване в категорията „Добри практики флорист и сватбена агенция” наградата на публиката, за втора поредна година печели сватбен център „Брилиянтин”, в партньорство с флориста Диана Теодосиева!

Екипа на Брилянтин начело с управителя на фирмата – г-жа Силвия Танева, отправиха искрени благодарности към организаторите на събитието:

„От името на целия екип на сватбен център Брилянтин искам да изкажа благодарности и адмирации на Асоциация на Флористите в България за възможността за участие, втора поредна година в този прекрасен конкурс! Благодарим за наградата и най – високото отличието! За нас публиката е най – обективния оценител! Благодарим за отличната работа и партньорство на Диана Теодосиева, с която отново имахме възможността да работим! „

В конкурса взеха участие флористи, декоратори, сватбени агенции, фотографи, вносители и производители на цветя. А по време на „Бала на цветята”, бяха раздадени и наградите на АФБ.

2