Брилянтин с фотосесия в града на модата – Милано, с роклите на Sherri Hill

1Сватбен център БРИЛЯНТИН отново зарадва своите клиенти, като представи зашеметяваща фотосесия на най – атрактивните модели на SHERRI HILL.

В разгара на лятото, Брилянтин вдъхновени от красотата на града емблематичен за модната индустрия Милано, направи удивителна фотосесия представяйки най – подходящите модели официални рокли за сезона.

Лятната колекция на Sherri Hill олицетворява модерния начин на живот на днешните съвременни жени. Всеки модел е създаден, за да подобри и за да се приспособи към женската форма, така че всяка дама да се чувства удобно и същевременно да изглежда изключително елегантно.

Отново акцент са типичните за марката флорални мотиви, съчетани със свежи пастелни цветове. Не липсваше и умерена доза сексапил, която впрочем е неизменна част от дрехите на Sherri Hill.

Родената в американското градче Sherri Branum дизайнерка, знае как да съчетава актуалните за сезона материи и определено всяка дама облечена в модел на Sherri Hill изглежда безупречно.

3  5  4

Да не забравяме, че SHERRI HILL е запазена марка и за едни от най – красивите дами по цял свят. Една малка част от победителки в световно известни конкурси, избрали тоалет на американската дизайнерка са Мис Илиноис 2016, Мис Калифорния 2015, Мис Австралия 2014, Мис Вселена 2012, Мис България 2016 и много други.

Представителката на окръг Колумбия – Кара Маккъло, която победи в конкурса „Мис Съединени щати 2017”, също бе облечена с бляскава рокля от SHERRI HILL. Нейните подгласнички „Мис Ню Джърси” и „Мис Минесота”, както и голяма част от петдесетте представителки на всички щати и на столичния окръг, също бяха избрали зашеметяващи модели на дизайнерката за конкурса „Miss USA 2017”!

“Официални рокли на SHERRI HILL са носени както от победители, така и от посетители на световните ревюта. Sherri Hill е завършен дизайнер с изключително внимание към детайлите върху всяка рокля, именно за това избрахме точно града на модата Милано, за да покажем красотата и блясъка на тези зашеметяващи рокли” – сподели Силвия Танева, собственик на сватбен център Брилянтин – единствен представител на марката за Източна България!

6  2

Благодарим на:

Марияна Стоянова – моден фотограф

Полина Добрева – модел и моден стилист