Булчински рокли – колекция 2019, налични в Брилянтин!

0

Колекция 2019 на гигантите в булчинската мода San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group са вече налични в Сватбен център Брилянтин!

Новата колекция 2019 на San Patrick и White One е събрала в себе си нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн. Работейки върху различни тъкани, моделите се преоткриват с нови форми и материи, засилвайки романтизма на много от роклите. Елегантен силует, екстравагантни съчетания на платове и апликации от кристали в контрастен цвят, голи гърбове и богати шлейфове са характерни за сватбената рокля на 2019-та.

Дизайнерите предлагат елегантен тюл с бохо дантели за покриване на раменете – тенденция навлязла в миналогодишната колекция, но прелестно преобразена в колекция 2019. Дантелените 3D цветя поставят текстура върху традиционните булчински детайли. Независимо дали са прекалено големи, деликатни, или каскадни с украса от кристали, те придават величие на всяка сватбена рокля.

В колекция 2019 на San Patrick и White One специално внимание се обръща на моделите „Русалка” и „А-силует”, които чудесно подчертават фигурата и придават особен чар на булката. Нежни воали се спускат от раменете, или гръбчетата на някои от роклите за допълнителна ефирност на моделите.

4   3   11

„Определено може да се каже, че колекция 2019 на San Patrick и White One е за булки, които търсят пленяващата и екстравагантна визия и в същото време запазват в себе си тази невинност и романтизъм , която трябва да носи в себе си всяко едно момиче в този най – прекрасен ден от живота си!” – споделя Силвия Танева, собственик на сватбен център Брилянтин.

1   2   9

Като утвърден лидер и единствени представители на марката за България, с много постоянство, амбиции и винаги авангардни и иновативни в това, което правят, екипа на Сватбен център Брилянтин непрекъснато се усъвършенства и работи изцяло в посока да бъдат задоволени изискванията на всички клиенти, избирайки най – добрите модели за сезона!

Колекция 2019 на San Patrick и White One by Pronovias ви очаква в Брилянтин, а всички налични модели от колекции 2018 са на специални цени с отстъпки до – 60%!