Есенна топлина от Брилянтин

2Есента е топла и уютна, есента е пълна с цветове, есента е толкова романтична, че я прави фантастичен сезон за организиране на сватбено тържество. Ние екипът на Сватбен център Брилянтин сме се подготвили и ви представяме основните акценти за една прекрасна есенна сватба.

Основно в тази тематика е мястото – добре е да изберете място с хубава градина, която има навес, в случай че времето се развали. Есента е прекрасен сезон, и всички цветове на природата лесно ще помогнат да завършите цялостната визия на вашата сватба.

Палитрата от цветове, която се използва при декорацията, трябва да бъде от топли червени и златни тонове, към ярко оранжево и меко зелено. Заложете на естествените нотки, за да подсилите красотата на сезона във вашият есенен сватбен декор. В декорацията бихте могли да включите и узрели червени ябълки, жълти тикви и дори снопчета пшеница, в комбинация с дънерчета и малки фенери, поставени върху масите на гостите.

Свещите са незаменима част от есенната сватба. Те създават неповторима атмосфера на уют, топлина и романтика. Колкото повече са те, толкова по неповторимо е усещането, което създават.

asdf  3  7 8 10

Аранжирането с естествени цветя, няма да ви бъде никак трудно. Изберете цъфнали цветове на рози и гербери в червени, портокалови и жълти цветове и допълнете с акценти на жълъди и дъбови листа, или житни класове. Би било добре да включите и някои типични плодове за сезона, като тикви, круши и къпини.

Когато става дума за обличане на вашите шаферки, съвета ни е да изберете рокли в богати, топли цветове като тъмно червена боровинка, или млечен шоколад. Ако предпочитате да облечете момичетата в по-светли цветове, тогава неутрални нюанси като крем, или злато изглеждат зашеметяващи с есенна тема. Лека, ефирна рокля в бежов нюанс, в комбинация с топъл шал или наметало – това е образът на съвременната есенна булка.

Аксесоарите могат да бъдат в най-разнообразни цветове, но изтънчеността, която придава бордото, както като акцент за червилото, така и за обувките, не може да се сравни с нищо друго!

14

Така любимият на всички гости кенди кът, може да бъде основен акцент на сватбата. Украсете го с печени карамелени круши , ябълки и кестени. Сладките изкушения като медени бисквитки, канелени кексчета, тартове с къпини и вишни ще станат любими на малки и големи. Завършете визията с най – типичният десерт за есента – печена тиква с мед и орехи.

Едно от най-големите лакомства обаче на сватбата е разбира се сватбена торта. Типичната есенна сватбена торта би било добре да има задължителните акценти за сезона – жълъди, шишарки, есенни листа, или малки тиква на върха.

16

Независимо кой сезон за сватбата ще изберете, важното е да запазите спомена от този така важен ден за вас и вашите близки, незабравим!