fbpx

За вас АБИТУРИЕНТИ – Pronovias и Sherri Hill 2018, налични в Сватбен център Брилянтин!

1С настъпването на 2018, подготовката за бала започва да тече с пълна сила, а всяка абитуриентка мечтае да е като принцеса с перфектната рокля.

Именно тази магия от стил, шик и зашеметяваща красота присъства в новите колекции на PRONOVIAS и SHERRI HILL, които ви очакват в сватбен център Брилянтин.

Официалната колекция на каталунският гигант PRONOVIAS е събрала в себе модели с красиво оформени деколтета със забележителни бродерии на цветя, невероятно красива дантела извайващи тялото, голи гърбове и божествени шлейфове от пайети и кристали.

Безспорно колекция 2018 може да се определи, като много стилна и елегантна. Вдъхновена от блясъка на класическия Холивуд, богатството на тези прекрасни модели, ще задоволят и най-капризния вкус на всяка дама.

Fiesta by PRONOVIAS е изключително популярна сред звездите от световен мащаб. В света на модата – Fiesta by PRONOVIAS изпъква с дългите си рокли, излъчващи величие и женственост. Моделите са олицетворение на любовта към елегантното!

2  3  2

Американската дизайнерка SHERRI HILL продължава да създава колекции, които впечатляват и се открояват от всички останали. Дизайните и са смели и закачливи, а цветовете и формите, с които експериментира несъмнено привличат вниманието и интереса на всяка дама.

Моделите са изцяло съобразени с тенденциите при официална мода, сред които се открояват дългите рокли, с ефектни горни части и изрязани гърбове, рокли с бродерии и камъни, както и изчистени прави кройки.

5   6

Елегантни тоалети с пясъчен блясък от кристали, както и бродерии, които присъстват и като щампи в материите. Изработени от красиви копринени дантели в меки нежни цветове като розово, светло син топаз, жълт диамант и златисто във всичките му отенъци.

Модерни са и ансамблите от две части – бюстие и пола с блестящи акценти. Не са забравени и любимите цветове – черно и червено с V образни деколтета и гърбове! Безспорен факт е, че независимо от сезона, или повода, всяка дама иска да изглежда и да се чувства перфектно, а за вашият безупречен вид, посетете Сватбен център Брилянтин!

17