Зимна приказка с Брилянтин

6Зимата – времето, когато слънчевите лъчи, се отразяват в снежните преспи и цялата земя сякаш заблестява. Това е чудесен повод да организирате вашата приказна зимна сватба, а ние от Сватбен център Брилянтин сме готови да ви помогнем с прекрасни идеи.

Класическата зимна сватба е комбинация от бяло, злато и сребро, но също така все по-популярни стават и червеното и зеленото. През зимата е особено красиво да се използват естествени материали.

Започнете със свещите, които са основен елемент на всяка сватба, но през зимата те ще й придадат особен чар. Ще потопят гостите ви в една спокойна и топла атмосфера, сякаш са пред камината, с интересна книга в ръка.

А какво по-хубаво от това да ги накарате да се чувстват като у дома си, на вашия празник. Украсете мястото на церемонията с хиляди свещи, за истинска романтика!

Боровите клонки са любими на всички, заради страхотния им аромат и усещането, което създават – за свежест и празник. Венците от борови клонки могат, както да са в центъра на декорацията, така и да са допълнение към украсата.

Присъствието на памуковите пъпки също ще създават стил на сватбата. Можете да ги съчетаете, както с естествени материали, така и с дантела, сатен и коприна. За по-голям ефект може да прибавите шишарки, сухи цветя и всякакви подаръци от зимната природа.

3  4  5

Образът на булката и шаферките трябва да бъде нежен и лек. Помислете и за подходяща горна дреха – пухкава наметка в ярък цвят като бордо, или сребристо.

Други подходящи аксесоари, които може да използвате са ръкавици, или аксесоар за косата, който да включва снежинки от блестящи кристали.

Сватбената торта и сладкият кът могат да бъдат украсена с шишарки, или борови иглички, които да завършат тази прекрасна снежна приказка.

И накрая да не забравим и фойерверките, които са изключително подходящи за една зимна сватба, придавайки и абсолютен празничен завършек!

4  8  5  7