fbpx

Испанският гигант PRONOVIAS FASHION GROUP представи най-новата си колекция в Мадрид!

1Годината започна много вълнуващо за Брилянтин, тъй като фирмата отпразнува своя 10 годишен Юбилей! Екипът на Сватбен център Брилянтин, с много грижа и внимание и с професионални съвети осъществяваше мечтите през всичките тези години на всяка булка да бъде красива и уникална на сватбения си ден! Фирмата отдавна е утвърден лидер в морският град и нейната визитна картичка се определя с висок професионализъм с възходяща градация във времето.

По случай 10 годишният юбилей бяха подготвени много изненади, както за всички бъдещи булки и абитуриентки, така и за всички клиенти , които са станали част от голямото семейство на Брилянтин през всичките тези години! Най – голямата изненада за всички бъдещи клиенти на фирмата, бе че тази година колекцията на Сватбен Център Брилянтин се обогати и с най-доброто от официалните модели на Pronovias Fiesta като единствен представител на марката за Източна България! Pronovias Fiesta са стилни и елегантни рокли, които пленяват със своята гъвкавост, комфорт и изтънченост. Красиво оформени деколтета, голи гърбове и изключителна орнаментика от детайли са само част от богатството на тези прекрасни модели, които ще задоволят и най-капризния вкус на всяка дама.

Прекрасните модели на Pronovias Fiesta са силно предпочитани от световноизвестни актриси и принцеси. Безупречната Louise Roe избра именно модел на Pronovias Fiesta за да премине по червеният килим на таз годишното раздаване на Оскари. А малко преди нея прекрасната испанска актриса Amaia Salamanca се появи на гала вечерята на Premios Goya с тоалет отново на Pronovias Fiesta. Актрисата носеше черна рокля тип русалка, вдъхновена от блясъка на класическия Холивуд, която бе изработена специално за нея, а съвсем скоро модела ще бъде наличен и в Сватбен център Брилянтин!

13 - Amaia Salamanca  14 - Amaia Salamanca  12 - Louise Roe

През Март месец тази година, екипът на Брилянтин присъства и на грандиозното ревю в Мадрид, по повод представянето на колекция 2018г.на White One & St. Patrick by Pronovias Fashion Group. С изящество и финес дефилираха световно известни модели, които представиха роклите “бижута” от най-новата колекция.

4  2  5

8  3

Без съмнение новата колекция на White One & St. Patrick by Pronovias Fashion Group включва най-красивите и изискани модели. Сред тях ще намерите изключителни модели с величествено кралско излъчване, като дизайн и материя. Изработени от невероятно красива дантела, божествени шлейфове, фини бродерии от кристали и полускъпоценни камъни втъкани в материите и деликатно декорирани с фин отблясък. На почит в колекцията на White One & St. Patrick by Pronovias Fashion Group е още финият тюл, върху който се създават красиви конфигурации, изобразяващи ефекта на татус от красиви цветя, които придават свежест и неповторимо излъчване, елегантност и царственост на линията и моделите. Тази тенденция започната в колекция 2016 се запазва и дообогатява и в моделите на 2017 и 2018 година, и така се превръща в абсолютен бестселър.

Любезните домакини на събитието от хотел “Madrid Marriott Auditorium”, предоставиха изключително луксозна обстановка, която изцяло кореспондираше с изяществото и красотата, на която екипът на Брилянтин имаше честта да присъства.

С прецизния подбор на най-доброто от колекциите, както и най – добрия ценови диапазон, с професионализма и изключителното си отношение и внимание към клиентите, Сватбен център Брилянтин се утвърди като място, където бъдещите булки, абитуриентки и всяка изискана дама, да намерят своята мечтана рокля за своя празник.

6  9