fbpx

Коледна магия с Брилянтин

1Представете си колко красиво би било, ако изберете сватбата ви да е на Коледа! Празник, който изпълва сърцата ни с топлина и любов. Цялото семейство се събира от близо и далеч. Празничното настроение витае из въздуха, а какво по-хубаво от това!

Поради тази причина ние – екипът на Сватбен център БРИЛЯНТИН сме вдъхновени да ви представим как би изглеждала сватбата ви ако изберете този светъл ден за да я отпразнувате.

За да се докоснат гостите ви максимално до „топлината” на Коледа е хубаво да започнете с намирането на малък уютен ресторант с камина. Така ще пресъздадете домашната атмосфера на семейната вечеря, която носи именно този празник. Малка сватба в тесен семеен кръг е особено подходяща за този ден.

Посрещнете гостите си с топла напитка ухаеща на канела, за „Добре дошли”. Влизайки в залата, те трябва да се почувстват като у дома си.

2  7  3

Какво е Коледа без коледните венци от борови клонки. Те могат както да са в центъра на декорацията, така и да са допълнение към украсата. Необходимо е единствено да им прибавите подходящите цветове и коледни елементи. Пухкавите и невероятно леки памучни пъпки също могат да присъстват в украсата. Те правят снежен и в същото време празничен всеки декор. Добавянето им към булчинския букет може да му придаде уникална нежност.

Свещите са основен елемент на всяка сватба, но за Коледна сватба, присъствието им е задължително! Те ще потопят гостите ви в една спокойна и топла атмосфера, а какво по-хубаво от това да ги накарате да се чувстват като у дома си, на вашия празник. Злато, сребро, бронз и червено са задължителен акцент на украсата в ресторанта. В комбинация с много малки лампички и свещи, ефекта ще бъде невероятен. А малките саксии с коледни елхи, могат да се превърнат в страхотни подаръци за вашите гости.

4  5  6

Образът на булката и шаферките трябва да бъде нежен и лек: коприна, дантела, шифон в комбинация с пухкава наметка. Цветен акцент в обувките на булката, ще и придаде закачлив вид.

Прическите са прибрани коси в нисък кок, или нежни ретро къдрици с подходящите аксесоари. Младоженците трябва да изберат костюм с жилетка, която да се комбинира с тиранти и класическо сако. Аксесоарите е добре да бъдат папионка, фишу или елегантна кърпичка отново в открояващ цвят, например червен.

8  9

Ако вие виждате своята сватба като празнична приказка, няма по-добър сезон за нея от зимните празници – тогава може да се отрупате с толкова блясък, колкото пожелаете и ще можете да направите празника си уютен, красив и запомнящ се, а Сватбен център БРИЛЯНТИН е готов да ви помогне в осъществяването на тази мечта!