fbpx

Конкурс – Моята мечтана рокля от Брилянтин

Снимка

Скъпи влюбени,

СВАТБЕН ЦЕНТЪР БРИЛЯНТИН ВИ ПРЕДИЗВИКВА!

 

Кажете своето заветно “ДА” на 14 февруари 2018 в стъклената къщичка на любовта пред сградата на Община Бургас, където лично кметът Димитър Николов ще ви бракосъчетае!

А една от бъдещите булки ще получи мечтан подарък – булчинска рокля от „Брилянтин“!

 

По случай 11-ят си рожден ден на Брилянтин, организира конкурс във Facebook. Даваме възможност на едно от момичетата, които ще сключат граждански брак в къщичката на любовта, да спечели прекрасна рокля! До конкурса се допускат всички бъдещи младоженци, които са се записали за изнесеното бракосъчетание на 14.02.2018 в обредния дом в Бургас на ул. „Вардар 1″.

 

Публикувайте още днес, като изпратите на лично съобщение на Брилянтин своя обща романтична снимка, която ние ще публикуваме в албума “Моята мечтана рокля от Брилянтин“. Двойката, която получи най-много харесвания, ще спечели тази страхотна награда – булчинска рокля до 42 р-р.

 

За снимките, достигнали до 2-ро и 3-то място в конкурса ни също има вълнуващи награди. За тях ще разберете в страницата ни във Facebook!

 

Конкурсът стартира от днес и ще бъде валиден до 1.02.2018г.

 

Събитието „Бургас – любов в действие“ е инициатива на Дарик радио, ВИП пласт и Община Бургас, с активното участие на „Брилянтин“.