fbpx

Корицата на сп. Св. Kаталог блести отново с рокля на BRILIANTIN

1 Красотата на новите колекции булчински рокли на Pronovias, ексклузивно представена в сватбен център БРИЛЯНТИН!

Безспорен факт е че нещото, което най – много се отразява на една сватба е булката облечена във възхитителната си рокля. Добрия подбор при нейния избор  е в състояние да преобрази до неузнаваемост всяко момиче и да и придаде различен и най-вече вълнуващ облик.

От месец октомври в Сватбен център Брилянтин, като изключителен представител за Източна България на White One &St . Patrick by Pronovias Fashion Group е налична колекцията – бижу 2017г. на каталунския гигант. В пълно съответствие с общата световна тенденция  и като поредното доказателство, че е абсолютен лидер в булчинската мода, моделите са новата перла в короната на модния диктатор.

Сватбен център Брилянтин, като комплимент към бъдещите булки представя най-красивите модели от колекцията. Цени без аналог в комбинация с изящност и зашеметяваща красота. Разнообразието от материи включва специално създадени за Pronovias Fashion Group  френски дантели,които внасят нежно очарование и женственост в образа на булката.

Отново присъстват финия тюл, дантелата Chantly, коприната Micado, кралския сатен, шифон, копринената органза и др.Стилната конфигурация от елементи на няколко вида дантели в един модел, нежно присъстващи, доминиращи, или в каскадна форма с апликация от пайети,  или кристали Сваровски, придават усещането за царственост в най – красивия ден.

4  2

Неслучайно творческият директор на модния бранд Херве Моро, заявява,че концепцията на колекция 2017г се характеризира главно с рокли изработени от бродерии  в комбинация с кристали,които като проекция на светлината карат булките да блестят като звезди. Традиционното бяло  е допълнено с  нови цветни елементи, които разчупват стереотипа, както и рокли в нежна палитра от бледо розово до нежно зелено.

Водещи са “Aлфа” и “Tайорната” линия, както и силует “Русалка” . Бюстиета, капковидни деколтета, както и презрамки от дантела, шифон и тюл, оптически издължават. Асиметрични дантели над  и под талията прикриват недостатъците, а сърцевидните и прави деколтета оформят бюста по изящен начин. Дантелени елементи пришити към тюл   с телесен цвят, красиво оформящи деколтето и преминаващи към гърба, създават ефекта на татус от цветя върху кожата  –  най-новата техника на котюристите.

В колекцията присъстват и модели с ефектни дантелени ръкави,които внасят неповторим романтизъм в цялостната визия на булката.

3  5  6

Сватбен център Брилянтин е разположен в близост до Морска градина Бургас е като  един своебразен апотеоз  на сбъднато море от мечти, а именно булката да бъде неповторимо изящна в сватбения ден.

Екипа от професионалисти с много внимание, компетентност , съвети и грижа към всеки клиент е вашия съюзник в красотата и подбора  на роклята –мечта за всяка бъдеща булка.