Лавандула и люляк за пролетните сватби с Брилянтин

15

Институтът Pantone избра нюанса ултравиолетово за цвят на 2018 г., заради асоциацията със стремежа към оригиналност, изобретателност и въображение. Именно от цвета – ултравиолетово, Сватбен център Брилянтин се вдъхнови за да ви представи една нежна визия за пролетна сватба с основен акцент на лавандула и люляк.

За гостите ви сватбата започва с поканите, така че изберете дизайна им в унисон с акцентите през пролетта и най – вече с акцент на лавандула и люляк. Много подходящо би било да използвате в направата на поканите и пъстрите багри, които този сезон носи със себе си.

Пролетта е сезонът на новото начало и възраждащата се природа. Съзнанието се подготвя за по – слънчеви и стоплящи сърцето моменти. Времето е приятно и изобилства от слънчеви дни. Именно по тази причина сватбеното тържество може да се проведе на открито, в пъстра и цветна градина.

Едно от най – големите предимства за декорация с лавандула и люляк е техният аромат. Могат да бъдат акцент от всяка част от сватбата – около арката, като централни елементи в украсата по масите, или просто разпръснати по земята, за да оформят пътеката, по която ще преминете към изнесения ритуал. Смело може да отрупате масите със саксии от лавандула, които гостите могат да вземат след края на вечерта. Гостите могат да изсушат лавандулата и да я използват като декорация в техните домове, като аромата и да носи нежен спомен от вашият незабравим ден.

2   3  1

4  5  6  7

В синхрон с лавандулата, може да дадете на вашите гости подаръчета съдържащи люляк. Ароматни сапунчета, малки бутилки или свещ, към която е прикрепен люляк – стои много симпатично и допринася за декорацията на масите. Свещите са незаменима част от пролетна сватба на открито. Те създават неповторима атмосфера на уют, топлина и романтика за вашето тържество. Колкото повече са те, толкова по неповторимо е усещането, което създават, а аромата на лавандулата и люляка още повече ще се увеличи.

Излишно е да ви казваме, че лавандулата и люляка са отличен избор и за цветя в сватбения ви букет. Връзка лавандула ще пасне идеално на вашата рустикална сватба. Използвана в комбинация с люляк и други цветя, лавандулата ще придаде свежест и романтика на вашия сватбен букет.

оликуъйх  уътр  кйух

вефргт  йуъгтр  р4

Смело включете десертчета с лавандула във вашият Сладък кът, като лавандулени макарони и лавандулени къпкейкчета, а защо не и лавандулен чийзкейк. Тортата, или черешката на вечерта трябва също да бъде изцяло съобразена с лавандулово – люляковата концепция. Препоръчваме да се спрете на така наречената гола торта, декорирана единствено от дребни сезонни плодове и пролетни цветя, като разбира се основните да бъдат отново люляк и лавандула. Ако не сте фен на дизайните без глазура, тогава заложете на нещо изчистено и семпло като цветове, за да можете да се развихрите смело с акценти и детайли на пролетната тематика.

 

Вдъхновете се с позитивни емоции и се заредете с мечти, а ние от Сватбен център Брилянтин ще ви помогнем да организирате тази така нежно ароматна сватба.