Нежна сватба през пролетта с Брилянтин

15 Пролетта символизира новото начало, светът е свеж, слънчев и красив! Не е трудно човек да си обясни, защо пролетта е един от най – популярните периоди за провеждане на сватби. Навсякъде се възражда нов живот и всичко е толкова цветно и красиво. Сватбен център Брилянтин сме подготвили една пъстра палитра от идеи за нежна сватба през пролетта.

Обикновено свързваме пролетта с разходка сред природата заобиколени от цветове и ухания, които ни дава този прекрасен сезон. А защо не и сватбеното тържество да е именно там – на открито в голяма цветна градина! Няма нищо по романтична и завладяващо от сватба на открито.

Пролетните цветя са едни от най – важните акценти ако изберете този сезон за вашата сватба. Уханието им навсякъде може да превърне вашата сватба в истинска цветна приказка.

Букетът на булката и цялостната визия на украсата могат да бъдат прекрасно отражение на това, какво се случва с природата през това време на годината – ярки цветове и мирис на свежест. Лалета, зюмбюли, лилии, божури, рози – списъкът е повече от дълъг!

1  двефгр  12

8  7  9

Палитрата от цветове, която се използва при текстилната декорация, трябва да бъде нежна, като основно да се наблегне на по – бледи тонове, за да може пъстротата на градината и цветята да се открои. Зеленината, естествените материали и дори плодовите акценти във флоралната декорация също са за предпочитане.

Не забравяйте да използвате много свещи. Когато става въпрос за романтика и сватба на открито, то свещите са задължителен акцент.

Сватбената торта може да бъде изцяло украсена с живи цветя, както и а така предпочитаният Кенди кът.

10   кйуъхтгр  иуйъхт

За роклята на булката е добре да се използва дантела. Прическата може да бъде небрежна с нежен венец, или цвете в косите. Бижутата в никакъв случай не трябва да бъдат силно открояващи се, тъй като и цялостната визия на булката е да бъде нежна и максимално естествена.

йхътгр  14

Пролетта е великолепен сезон, тя ухае на любов и романтика, така че няма да сгрешите ако изберете точно това време от годината за вашето сватбено тържество!