Предложението за брак с вдъхновение от есента

1

 

Сватбен център Брилянтин, следи отблизо тенденциите в сватбената декорация и винаги е готов да ви представи нови и свежи идеи.

Днес, ние екипът на Брилянтин обаче сме подготвили една селекция от вдъхновяващи идеи за предложение за брак през топлата и романтична есен.

 

 

• Предложение сред природата:

Изберете внимателно местоположението на предложението си. Все пак ще разказвате тази история дълги години, на вашите близки и приятели и би било добре мястото да е силно впечатляващо.

За това и първото ни предложение е сред природата. Природата предлага несравним фон за романтика – мисълта за плаж през така спокойната есен, когато само вие и вашата половинка ще бъдете на брега на морето…., или покана за безгрижна разходка сред пъстрите багри на планината, а защо не и на романтична разходна с лодка в спокойно езеро, отразяващо всички топли цветове на есента.

Можете да направите пътуване през уикенда и да останете в малка уютна къщичка с прекрасна гледка към морето, или планината….

Което и от трите места да изберете, няма да сгрешите. Силната романтика, от шума на вълните и аромата на есен, ще разтопят сърцето на вашата половинка.

3  4

• Вечеря в топла есенна нощ:

Има ли нещо по романтично от вечеря на свещи в топла есенна нощ? Подгответе тематична маса на красива тераса и украсете с много свещи и малки лампички.

Оставете аромата на есента и хубавата храна да предразположат половинката ви. Добра идея за вечерята би била, ако заложите на храна типична за сезона – карамелени ябълки, сладки картофи, печена тиква и други. Не забравяйте да се подготвите и с бутилка хубаво пенливо вино.

Изненадайте вашето момиче с нежна музика на живо и в най – силният момент от любимата и песен, паднете на колене и действайте…..

5

• Предложение за брак на Хелоуин:

Използвайте Хелоуин като тема за предложението ви за брак и изпишете заветните думи върху тикви, които аранжирайте у дома, или отново сред природата. Този празник става все по – популярен у нас в последните години, така че ако избере именно Хелоуин , за вашето предложение за брак, то за вашата половинка определено ще бъде неочаквано и много по – интересно.

6  7

• Във вашият ДОМ:

Понякога най – тихите и спокойни места са най – значимите. Вашето лично пространство, във вашият прекрасен дом, какво по романтично от това. Стая, пълна с любимите й цветя, бутилка вино, което опитахте на първата ви среща, ръчно написана любовна картичка – тези детайли ви дават магията, която търсите.

Предложете и в сряда след работа, когато най – малко би очаквала. Всички знаем, колко е напрегнато на работа, през този сезон, след летните ваканции и почивки. Вашата половинка определено ще бъде много приятно изненада и ще помни този ден завинаги!

8  9

За много двойки перфектното предложение за брак е да се възползваш от възможността и да уловиш чувството на изненада. Бъдете смели, отворете сърцата си за романтика и действайте!