fbpx

Пролетна сватба с Брилянтин

8През пролетта всичко се събужда за нов живот! Цветовете са нежни и чисти, а благоуханието, което се носи във въздуха е прекрасно! Връзката между метафората за новото начало, което започва с пролетта и създаването на ново семейство, никак не е случайна и е доста уместна.

Сватбен център Брилянтин ви предлага една интересна тема за пролетна сватба. Получихме вдъхновение от тези малки плодове, които са любими на вкус не само на децата, но и на възрастните – ягодите. Толкова сладки и в ярки цветове, те са прекрасен акцент във всяка сватбена декорация.

За да създадете ягодова сватбена тема, трябва да заложите и на цветови комбинации и ярки акценти. Три са основните цвята, които трябва да използвате в декора на ягодовата сватба – червено, зелено и бяло, както и всички техни нюанси. За самите цветя заложете на белия цвят – рози, божури. Така допълнително ще подчертаете ягодовата тема и ще позволите нюансите на червеното да изпъкнат още повече.

Подчертайте ягодовото изкушение, като прибавите повече от малките плодове, към визията на булката, младоженеца и гостите. При булката, червени обувки, или малка ягода в косата биха били напълно достатъчни.

Шаферките задължително трябва да бъдат в червени рокли, а най-близките приятели на младоженеца със зелени вратовръзки като акцент.

9  10

Не знаем дали можете да си представите красотата на празнична маса украсена централно със свежи ягоди! Ако обаче сте почитатели на по-класическата визия заложете на комбинацията от бели и червени цветя.

Към сватбената торта може да заложите на така актуалните „голи” торти, украсени с живи цветя и плодове, като разбира се основният плод ще е ягодата. Визията на тази така „сладка” тема не може да не се завърши и с прекрасен Кенди кът, богато украсен със сладки изкушения в комбинация със сочни ягоди.

Не забравяйте само, че подготовката на сватбата трябва да е свързана с много положителни емоции, затова препоръчваме да започнете от рано с дегустация на сортовете ягоди, с цел пролетно настроение!

6  2  5