fbpx

Рокерска сватба с Брилянтин

1Ако вие и вашият партньор наистина обичате високите скорости и най – вече сте истински фенове на моторите, тогава трябва да вземете тази така нестандартна идея, като основна тема за вашия голям ден. За щастие, това е наистина лесно да се направи и е чудесен начин да покажете вашата идентичност.

Именно от тази нестандартна тема, Сватбен център Брилянтин се вдъхнови за да ви представи сватба с основен акцент на мотори и много адреналин!

На първо място добрата новина в тази тема е, че може да я използвате във всеки сезон от годината. Така че смело изберете интересно място, където да се проведе вашето сватбено тържество, през вашият любим месец.

За гостите ви сватбата започва с поканите, така че изберете дизайна им в унисон с акценти свързани с моторите. Много подходящо би било те да бъдат със забавна тема – например анимирани младоженци на мотор.

Една от най – важните акценти на този вид сватби е цвета на украсата. Много е важно цветовете да бъдат съобразени с цвета на вашият мотор. Също така е добре да вмъкнете във флоралната украса или като цяло в декорацията в ресторанта и на церемонията, малки детайли, като пътни знаци, малки черепи, капси и акценти с кожа.

02  2  4

18  16  17

Друга интересна идея вместо сватбена книга за пожелания е да използвате двете си каски, поставени на специално украсена маса, на които вашите приятели и семейство ще напишат своите пожелания към вас.

Ако имате мотор, можете да получите страхотна сватбена фотосесия! Не забравяйте да го украсите с цветя и знаци „Just Married“. Но ако ви харесва ретро стилът, намерете ретро мотор с кош. Не е нужно дори да го украсите, защото вече изглежда страхотно.

10  8  9

Нещо нестандартно около тази идея, може да бъде и един интересен кът за гостите. Може да разчупите сватбената си украса, като добавите кът на „Джентълмена”.

Там могат да присъстват различни видове пури и алкохолни напитки, например малцово уиски с много лед, закачки като кибритчета с имената на младоженците, които господата могат си вземат за спомен от сватбеното тържество. За да не се чувстват дамите пренебрегнати, може да направите и „Лейди бар”, зареден със сладки изкушения с украса свързани с темата.

Направете сватбата си един ден, който винаги ще помните, а екипа на Сватбен център Брилянтин, ще Ви помогнем във всички детайли и подробности!

11  12  13

Снимки – Pinterest