Романтична сватба в Тоскана с БРИЛЯНТИН

2Един от най – често срещаните въпроси, които ние – сватбените агенти получаваме от своите клиенти, е как можем да направим сватбата им различна от останалите, особено ако близките им приятели са сключили брак съвсем скоро. Според нашият екип, ключът към успешното персонализиране на вашата сватба е да „внесете” нещо, което да напомни на хората, за вас като двойка и личности – любим цвят, специална песен, или място което сте посетили и ви е докоснало много силно….

Несъмнено постигането на специфична визия за сватбеното тържество, я прави различна и запомняща се от всички присъстващи гости.

Предлагаме ви една наистина романтична и същевременно различна тематика за сватба:

„Романтична сватба в стил Тоскана”

Това събитие е вдъхновено от зелените хълмове и свежите вкусове на Тоскана, но също така улавя и елегантността на една отминала ера. Основно в тази тематика е великолепното местоположение. За да се докоснат гостите ви максимално до Тоскана е хубаво да изберете място с красива градина, или с лозя. Палитрата от цветове, която се използва при декорацията, трябва да бъде нежна, като основно да се наблегне на по – бледи тонове, за да може пъстротата на градината да се открои.

kids-wedding-children-flower-girls-18  1  4

В този стил и тематика, използването на дантела в декорацията, сватбените аксесоари и роклята на булката е задължително. Зеленината, естествените материали и плодовите акценти във флоралната декорация също са за предпочитане. А използването на винени бъчви като част от декора максимално ще ви напомни за тази така романтична Тоскана. Може да ги превърнете в бар, или коктейлни маси.

Не забравяйте да използвате много свещи. Когато става въпрос за романтика и сватба на открито, то свещите са задължителен акцент.

Сватбената торта може да бъде изцяло украсена с живи цветя и плодове, а основният плод да е гроздето. Визията на тази „тосканса” тематика не може да не се завърши и с прекрасен сладък и солен кът, богато украсени със сладки изкушения в комбинация със солените нотки на Тоскана.

10  6 3

8  5  7

За роклята на булката, както споменахме по – горе е добре да се използва дантела. Прическата може да бъде небрежна с нежен венец, или цвете в косите. Бижутата в никакъв случай не трябва да бъдат силно открояващи се, тъй като и цялостната визия на булката е да бъде нежна и максимално естествена.

Тоскана е великолепна, тя ухае на любов и романтика, така че няма да сгрешите ако изберете точно тази тема за вашето сватбено тържество!

11  012