Рустик сватба в празничната нощ

1

Празниците наближават и настроение витае из въздуха, а какво по-хубаво от това!

Представете си колко красиво би било, ако изберете да направите вашата сватба през този вълшебен период от годината!

Ние екипа на Сватбен център Брилянтин сме ви подготвили прекрасна идея за сватба през празничните дни в така топлият Рустик стил.

Първото и най – важно нещо в тази Рустик празнична тема е да намерите възможно най – уютното и топло място като обстановка. Не е нужно да правите голямо празненство, може да съберете най – близките си приятели и семейство, както обикновено се случва по празниците.

Ресторанта, или залата където ще се проведе тържеството трябва да има задължително камина. Така ще пресъздадете домашната атмосфера на семейната вечеря. Посрещнете гостите си с топла напитка ухаеща на канела, за „Добре дошли”. Влизайки в залата, те трябва да се почувстват като у дома си.

6  2  5

Свещите и светлините са основен елемент в тази тематика. Те ще потопят гостите ви в една спокойна и топла атмосфера. Дървото, естествените материали и памука са задължителен акцент на украсата в ресторанта. В комбинация с много малки лампички и свещи, ефекта ще бъде невероятен.

Боровите клонки са любими на всички, заради страхотния им аромат и усещането, което създават – за свежест и празник. Венците от борови клонки могат, както да са в центъра на декорацията, така и да са допълнение към украсата. Присъствието на памуковите пъпки също ще създадат стил на вашата Рустик сватба. Можете да ги съчетаете, както с естествени материали, така и с дантела.

14  15  7  4

Булката и шаферките трябва да бъде много облечени с много нежни и леки материи: коприна, дантела, шифон в комбинация с пухкава наметка. Цветен акцент в обувките на булката и кумата ще им придадат закачлив вид.

Сватбената торта и сладкият кът могат да бъдат украсена с шишарки, или борови иглички, които да завършат тази прекрасна Рустик приказка.

9  11  сдфг

Ако вие виждате своята сватба като празнична приказка, няма по-добър сезон за нея от зимните празници – тогава може да направите празника си уютен, красив и запомнящ се, а ние от Сватбен център БРИЛЯНТИН сме готови да ви помогнем в осъществяването на тази мечта!

Снимки – Pinterest