Сватбен център Брилянтин с предложение за един по – различен сватбен подарък

6

В разгара на новият сватбен сезон, Сватбен център Брилянтин вдъхновени от красотата на едно истинско бижу – Черната роза Metanoa, реши да ви представи „различният” сватбен подарък!

 

Защо Черна роза ли? Защото дори сянката на Бялата роза е Черна…

 

Черната роза Metanoa и нейната непреходна красота не е обикновен сватбен подарък. Тя е символът на важността от скрепяването на двама влюбени със силата на брачната клетва.

Напомня ни за дадените обещания и грижата, която трябва да полагаме, за да запазите любовта завинаги. Като цветето, което се нуждае от внимание, за да цъфти.

C мaлĸo гpижa Чepнитe poзи Meтaнoа живeят дo 6 мeceцa, нaпoмняйĸи дългo нa младоженците, нa ĸoито cте ги пoдapили, ĸoлĸo cпeциaлни са те за вас.

Униĸaлнa и pядĸa, TЯ гoвopи eзиĸa нa Любoвтa.

1  2  3

Именно тази магия плени и екипа на Сватбен център Брилянтин в стремежа си да ви представим този така различен и запомнящ се подарък за сватба.

И за да може всичко да е още по – незабравимо, екипът на Брилянтин представя и екслузивни снимки от една изкллючителна фотосесия представяща Черната роза Metanoa.

Прекрасната фотосесия е направена в очарователните градини на Midalidare Hotel & SPA, а изящната рокля е на San Patrick by Pronovias Fashion Group – колекция 2018, която е предоставена от единсвените представители на марката за България – Сватбен център Брилянтин!

Роклята е специално избрана, именно за тази така магична фотосесия, тъй като прекрасно си кореспондира с изяществото на Черната роза Metanoa. Изработена от фин тюл с ръчно бродирани елементи от дантела, които каскадно преливат надолу по самия модел, роклята оформя сексапилно силуета и придава неповторимо излъчване, точно както и Черната роза Metanoa.

4  5  7

Екипът на Сватбен център Брилянтин се гордее, че винаги може да предложи най – доброто на своите клиенти и като истински професионалисти в бранша сбъдва мечтите на всяка бъдеща двойка!