Тенденциите в официалната мода от Сватбен център Брилянтин

1 Скъпи дами, имаме удоволствието да Ви представим бляскавата колекция 2018 на гигантите в официалната мода SHERRI HILL и PRONOVIAS, които са вече налични в Сватбен център БРИЛЯНТИН.

Като единствен представител за Източна България на двата модни бранда, екипът на Брилянтин сме събрали най – горещите тенденции за сезон 2018 и ще ви дадем представа за това, което се случва в официалната мода, през погледа на гигантите в бранша – Sherri Hill и Pronovias.

 

  • V – образно деколте, или гръб:

Първото ни предложение e V – образно деколте, или гръб. Тенденцията на дълбоките красиви гръбчета е актуална от 2017г., но от началото на 2018 дизайнерите на Pronovias и Sherri Hill се фокусират и върху изрязаната част отпред на деколтето. Особено дълбокият V-cutout е силно предпочитан от дами, които желаят да издължат силуета си. Толкова актуално и същевременно елегантно стои и V – образният гол гръб.

 

  • Блестящите дълги и къси рокли:

Изключително актуални са бляскавите дълги и къси рокли, изцяло обсипани с пайети и камъни. С тях се превръщате в истинска Холивудска звезда. Пайетите са бляскавият акцент в модните тенденции за сезон 2018. Най – често ги виждаме в къси коктейлните рокли, но елегантността която придават в дългата официална рокля не може да се сравни с нищо друго. Дизайнерите ги използват както за изработването на цялостна визия в една рокля, така и като акцент, който да внесе нежен блясък в даден модел. Смело заложете на бляскава визия и зашеметете всички с елегантност на Вашият празник.

3  10  7

  • Флорални мотиви:

Флоралните мотиви се превърнаха в постоянна тенденция през последните години и ги виждаме както през лятото, така и през зимата. Може би цветята са новото черно! За сезон 2018 цветята, преобладаващи в колекцията на американската дизайнерка Sherri Hill са още по – пъстри и са доминиращ принт в тоалетите, върху които са. Pronovias са заложили на флоралните акценти в колекцията си, които закачливо да придадат нежност във визията на дамата, която носи този модел.

17  16

  • Червени нюанси:

Червените тонове са сред най – актуалните за зима 2018, но ще остане така предпочитан и през цялата година. Червеното символизира страст и категоричност и е силно предпочитан цвят в колекциите на Sherri Hill и Pronovias. За сезон 2018 има няколко различни тона на червеното, които са много актуални. На почит е класическото ярко червено разбира се, но по – любопитно попълнение е винено червено, наричано още Порто.

4  19

С прецизния подбор на най – доброто от колекциите, с професионализма и изключителното си отношение и внимание към клиентите, Сватбен център Брилянтин се утвърди като мястото, където всяка дама намира своята неповторима и бляскава рокля!