Тропически нотки за летните сватби с Брилянтин

1 Изключително модерни през 2018-та ще бъдат сватбените теми с нестандартни и екзотични мотиви. По тази причина Сватбен център Брилянтин ви представя сватбена тематика в тропически стил за предстоящият летен сезон.

За да постигнете “тропик” ефект трябва да заложите на заведение, или място на открито с красива гледка. Морето е много подходящо в случая.

Декорацията на масите, букета на булката и други елементи и аксесоари с присъствие на флорални детайли могат да бъдат издържани в ярка тропическа гама. Интересно е решението да се поставят саксийни растения на масите или в някой кът от пространството. Също така може да допълните и с морски елементи, като звезди, миди и корали, което ще придаде още по-приказно и лятно настроение. Добавете и много свещи, за да създадете по уютна обстановката за вашите гости.

2  3  4

Поканите могат да се напечатат, както машинно, така и да бъдат надписани на ръка. Когато става дума за номерата на масите, защо да не я променим с нещо по – интересно, например с имена на острови. А табелките с имена на гостите може да са изписани върху палмов лист.

Образът на булката и шаферките трябва да бъде нежен и лек – задължително обърнете внимание роклите да бъдат от по – лека и ефирна материя. Цветовете на роклите на шаферките е задължително да бъдат пъстри, като може всяко отделно момиче да е с различен нюанс рокля. Визията на булката може да се допълни от цветен венец, а на шаферките с нежни гривни за ръцете.

6  7  8

И не на последно място да не забравим и вкусната част от сватбеното парти, а именно сватбената торта. Заложете на така актуалните „голи” торти, украсени с живи цветя и плодове. Като допълнения към тортата, може да направите сладък бар, който освен сладки изкушения да предлага и различни екзотични напитки.

Независимо каква тема за сватбата ще изберете, важното е да запазите спомена от този така важен ден за вас и вашите близки незабравим, а ние от Сватбен център Брилянти сме готови да осъществим всяка ваша мечта!

10

Снимки – Pinterest