Pronovias Fiesta – new collection 2018 в Сватбен център БРИЛЯНТИН

6

Сватбен център Брилянтин зарадва своите клиенти с най – доброто от официалните модели на Pronovias, като единствен представител на марката за Източна България!

Pronovias Fiesta са стилни и елегантни рокли, които пленяват със своята гъвкавост, комфорт и изтънченост.

Безспорно новата колекция 2018 може да се определи с две думи: стил и елегантност.

Вдъхновена от блясъка на класическия Холивуд, модели с красиво оформени деколтета със забележителни бродерии на цветя, невероятно красива дантела извайващи тялото, голи гърбове и божествени шлейфове от пайети и кристали са само част от богатството на тези прекрасни модели, които ще задоволят и най – капризния вкус на всяка дама.

Елегантните рокли на Pronovias Fiesta са често предпочитани от световноизвестни актриси и модели. В началото на лятото испанската актриса Amaia Salamanca избра модел на Pronovias Fiesta за гала – вечерта на престижните филмови награди Premios Goya, като носеше черна рокля, тип русалка, вдъхновена от стила на класическите филми на Холивуд, изработена специално за нея.

Малко преди нея, безупречната Louise Roe избра именно модел на Pronovias Fiesta, за да премине по червеният килим на таз годишното раздаване на Оскари. А съвсем наскоро най-известната модна блогърка – Киара Ферани, заедно със своята сестра Валентина Ферани, представиха зашеметяваща фотосесия, облечени в любимите си рокли на Pronovias Fiesta – new collection 2018!

4  5  6

Безспорен факт е, че независимо от сезона, или повода, всяка дама иска да изглежда и да се чувства перфектно!

Екипа на BRILIANTIN с много внимание, компетентност , съвети и грижа към всеки клиент е вашия съюзник в красотата и подбора на роклята – мечта!

9  5  7