San Patrick & White One – 2018, за пролетните булки на Брилянтин

5 В сватбен център Брилянтин, като изключителен представител за България на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group е вече налична колекцията – бижу 2018 на каталунския гигант.

В пълно съответствие с общата световна тенденция и като поредното доказателство, че е абсолютен лидер в булчинската мода, моделите San Patrick & White One са новата перла в короната на модния диктатор – Pronovias.

С настъпване на новият сватбен сезон, пролетните булки на Брилянтин избират най – вече нежната и романтична визия.

Традиционната русалка, но с изключителен детайл на френска дантела и ръчно бродирани скъпоценни камъни, както и принцесната линия с много обем са едни от най – предпочитаните модели.

Подвижността и лекотата на моделите се постигат чрез изключителна комбинация от материи и тъкани. Френската дантела добавя романтизъм в новите модели, а кристалният тюл създава игрива прозрачност и визуални ефекти, за това и нашите булки се влюбват именно в тези модели.

14  9  4

В последната година много момичета избират и булчински рокли с ръкави, или с интересни детайли около раменете. Интересното при повечето булчински рокли с ръкави е, че издължават силуета и придават класа на излъчването. Бялото, в най-чистия му тон, е преобладаващият цвят в новата колекция на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group.

Независимо от това, гъвкавостта на моделите обогатява цялостната визия на колекцията. Работейки върху различни тъкани, бродерията се преоткрива с нови форми и материи, засилвайки романтизма на много от роклите, а това ще бъде изключително актуално за булките пролет / лято 2018.

19  6  20

Друг нежен детайл, който може да откриете в новата колекция на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group са падналите, или още познати като голи рамене – тенденция, която придава на булчинските рокли много нежна и романтична визия.

Новата колекция 2018 на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group е превъзходна и деликатна, тя е идеална за булки с изискан стил!