San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group за летните булки на Брилянтин

1

В сватбен център Брилянтин, като изключителен представител за България на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group ви очаква колекцията – бижу 2018 на каталунския гигант.

В разгара на новият сватбен сезон, ние екипът на Брилянтин сме подготвили една феерия от красота и блясък и представяме тенденциите в булчинската мода за лято 2018.

 

• Неповторима „Принцеса”с ретро излъчване:

От началото на 2018 година на почит са роклите с ретро излъчване и най – вече тези с принцесната линия. Впечатление правят роклите, които са с ръчно шити перли и кристали с диамантен блясък. Моделите обикновено са изработени от естествена коприна, или органза с копринен състав, в комбинация с дантелени апликации.

Едно нещо е сигурно, дизайнерите очакват булките на 2018 да бъдат по – смели и склонни да експериментират, а резултатът да бъде зашеметяващ.

2  3  4  5

• Паднали / голи рамене:

Падналите, или още познати като голи рамене са тенденция, която гостува при булчинските рокли от ежедневния стил. Булчинските рокли с паднали рамене са нежни и умерено секси. Не забравяйте, че към роклите с паднали рамене почти задължително трябва да добавите красива бижу. Може да завършите визията си с обемни обеци за драматичен и дори леко ретро ефект, който също е изключително актуален този сезон.

 

• Булчински рокли с ръкави:

За лято 2018 много от дизайнерите ни показаха булчински рокли с ръкави или с интересни детайли около раменете, които наподобяват ръкави – тип наметало. Интересното при повечето модели булчински рокли с ръкави е, че издължават силуета и придават класа на излъчването. Красиво изработената булчинска рокля с ръкави може да е спираща дъха и секси, толкова колкото по-разголените модели или класическите силуети тип „Русалка”.

6  7  8  9

• Различно от бяло….

Видяхме все повече и повече цветови предложения през последните сезони и 2018 не е изключение. Нюанси на карамел, шампанско, мока и руж са добри алтернативи на класическия бял цвят и все още са меки и женствени.

Много булки искат да се измъкнат от белият цвят, без да се отдалечават твърде много от класическият вид на сватбената рокля. Цветните рокли се вписват перфектно в стила на лято 2018 и същевременно си остават толкова нежни и фини.

10  11  12  13