fbpx

San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group – колекция 2018

Cover Facebook22

Колекция 2018 на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group е вече налична в Сватбен център Брилянтин! Безспорно новата колекция може да се определи като изключително елегантна и отново вдъхновена от вниманието към детайлите.

Рокли с уникално изтънчени линии, които подчертават женската фигура, съчетавайки най-новите материи и тъкани със специална чувствителност.

Колекцията контрастира с тънкостта на русалката и с възраждане на по-традиционната принцесна линия с много обем. Привлекателни деколтета и изразителните гръбчета деликатно описват линията на жената, придавайки голяма изразителност на много от дизайните.

6  4  16

Подвижността и лекотата на моделите се постигат чрез изключителна комбинация от материи и тъкани. Френска дантела, креп сатен, телесен тюл с флорална дантела, ръчно бродирани скъпоценни камъни, са основните съставки на новата колекция.

Френската дантела добавя романтизъм в новите модели, а кристалният тюл създава игрива прозрачност и визуални ефекти. Бялото, в най – чистия му тон, е преобладаващият цвят.

Независимо от това, гъвкавостта на моделите обогатява цялостната визия на колекцията. Работейки върху различни тъкани, бродерията се преоткрива с нови форми и материали, засилвайки романтизма на много от роклите.

5  18  2

Новата колекция 2018 на San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group е превъзходна и деликатна, тя е идеална за булки с изискан стил и ви очаква в БРИЛЯНТИН!