Summer 2017 by Pronovias Fashion Group & BRILIANTIN

18447512_1396018400456253_7417445577421780982_n

Ние от Сватбен център Брилянтин, като единствени представители за Източна България на White One & St.Patrick by Pronovias Fashion Group, събрахме най-горещите тенденции в сватбената мода за новия летен сезон и веднага ви представяме, това което се случва в булчинският свят.

Но помнете – независимо от модните тенденции, винаги избирайте рокля, която ви кара да се чувствате най-красивите в сватбения си ден!

 

• V – образно деколте, или гръб:

Първото ни предложение e V – образно деколте, или гръб. Тенденцията на дълбоките красиви гръбчета е актуална от края на 2016г., но от началото на 2017 дизайнерите се фокусират и върху изрязаната част отпред на деколтето. Особено дълбокият V-cutout е силно предпочитан от момичета, които желаят да издължат силуета си. Толкова актуално и същевременно елегантно стои и V – образният гол гръб в сватбената рокля.

Едно нещо е сигурно, дизайнерите очакват булките на 2017 да бъдат по-смели и склонни да експериментират, а резултатът да бъде елегантен и изтънчен.

 

• Различно от бяло….

Видяхме все повече и повече цветови предложения през последните сезони и 2017 не е изключение. Нюанси на карамел, шампанско, мока и руж са добри алтернативи на класическия бял цвят и все още са меки и женствени.

Много булки искат да се измъкнат от белият цвят, без да се отдалечават твърде много от класическият вид на сватбената рокля. Цветните рокли се вписват перфектно в стила на сезон 2017 и същевременно си остават толкова нежни и фини.

1  4  3

• Бохемски стил:

Бохемският стил изразява спокоен стил, който е много непринуден. Стилът, наричан още Boho, има сериозна опора в началото на 90-те години и оттогава насам е повече, или по-малко присъстващ.

През последните години сме свидетели на някои модели в булчинския свят, но 2017 г. стилът Бохо е станал по-доминиращ и определено е тенденция, която е дошла за да остане. Роклите са леки, небрежни, но женствени с фина дантела и меки детайли – и често са изключително удобни за носене.

 

• Връщане към старата слава:

Едно от новите и по-изненадващи тенденции в новия сезон е завръщането на една стара класика – а именно сатен! Вярвайте или не, но сатенът ще повлияе все повече на новия сезон.

Най-често сватбените рокли ще бъдат основно от сатен с няколко нежни детайли на дантела, или кристали. Резултатът е елегантен и класически в чисти линии с модерен обрат.

2  6  5