fbpx

Мисис Дама на годината

В Гранд Хотел София бяха раздадени за шести пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2014. Собственик и продуцент на наградите и организатор на церемонията са агенция „Феймъс“ и “Mrs. Universe Ltd.” и тяхната собственичка Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места… Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова нашата идея е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое собствено име в обществото .

Над 250 дами бяха кандидати за разпределение в 27 категории, но от тях журито реши да награди само 9.

По традиция гостите на вечерта бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина, представени от сомелиера Мишо Марковски.

Водеща на събитието беше Мариана Маринова.
Специални гости бяха бизнесмените Явор Цаков, Гергана Ташкова, носителките на титлите „Мисис България“, „Мисис Баба“, „Лейди България“ и „Мисис Дама на годината“.

Фотограф Валери Захов.

Информация за наградените дами на годината:

Категория „Организиране на събития“ – Силвия Танева – Бургас

Силвия е собственик на сватбен център „Брилянтин“. От 7 години организира сватбени тържества и други събития. Прилага индивидуален подход в работата си и сбъдва мечтите на клиентите си. През 2010 г. основава Асоциацията на бургаските сватбени агенции, която е единствената на регионално ниво в България. Тя обединява професионалистите в сферата и създава по-висок стандарт и качество на работа. Превръща организирането на Сватбено изложение в Бургас в традиция. На 14 февруари тази година открива сватбен център „Брилянтин“, единствения по рода си в Югоизточна България.

Прочетете повече на: http://www.binet.tv/news.php?id=1349#ixzz2xSqPOLYJ