За вас АБИТУРИЕНТИ!

Web

Екипа на Сватбен център БРИЛЯНТИН е вече напълно готов с невероятни предложение към новите абитуриенти – випуск 2019.

Широкият диапазон от предлаганите модели на американската дизайнерка Sherri Hill, ще задоволи и най – капризния вкус на всяка бъдеща абитуриентка. Подбраните модели за сезон 2019 са изработени от ефекти копринени дантели и естествени материи, които ги правят изключително нежни.

Присъствието на пайети, перли и кристали Сваровски допълва холивудския блясък и изящност. Палитрата от цветове е наситена, както с нежни нюанси на всеки цвят, така и с изключителни комбинации от пъстри и флорални мотиви.

„Изключително актуални са бляскавите дълги и къси рокли, изцяло обсипани с пайети и скъпоценни камъни за предстоящият сезон. С тях ще се превърнете в истинска Холивудска звезда. Американската дизайнерка Sherri Hill ги използва както за изработването на цялостна визия в една рокля, така и като акцент, който да внесе нежен блясък в даден модел.” – споделя Силвия Танева, собственик на сватбен център Брилянтин.

Тенденцията на дълбоките красиви гръбчета е актуална от няколко сезона, но за сезон 2019, Sherri Hill се фокусира и върху изрязаната част отпред на деколтето. Особено дълбокият V-cutout е силно предпочитан от момичета, които желаят да издължат силуета си. Толкова актуално и същевременно елегантно стои и V – образният гол гръб.

2  1  3

Фини 3D цветя, богато украсени с кристали, както и телесно-пудрените цветове като карамел, пастелно розово, синьо и мента са преобладаващите цветове и акценти в колекцията на американската дизайнерка Sherri Hill. Именно това бяха и основните цветни модели, които екипа на Брилянтин заложи да заснеме преди няколко месеца в Маракеш.

Екипът ни избра именно Маракеш, известен още под името „розовия град“, който пленява всeки с пъстрата си култура, за да представи едни от най – атрактивните модели, които ще бъдат силно предпочитани през предстоящите сезони.

5  6

Сватбен център Брилянтин за пореден път доказва, че е място където на почит стои красотата във всичките и форми и измерения. Екипа на Брилянтин с много внимание, компетентност , съвети и грижа към всеки клиент е вашия съюзник в красотата и подбора на роклята – мечта!