VERA WANG, представени ексклузивно от BRILIANTIN

Моделите на феноменалната дизайнерка на звездите Vera Wang и  BRILIANTIN – ексклузивен представител за Източна България на Pronovias и приказното вълшебството на Vera Wang, което придава закономерен звезден блясък на булчинските рокли.

Безспорно BRILIANTIN се явява мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от разнообразието, добрия ценови диапазон, а и от неповторимо красивите рокли, правейки своя най-добър избор!

 

 

 

 

 

 

Когато говорим за сватбени рокли е невъзможно да подминем шедьоврите на Vera Wang. Тя радикално промени идеята за сватбената мода и винаги изумява булките с ярките си колекции от сватбени рокли. Моделите се характеризират с изтънченост и елегантност, ефирна въздушност и магичност, както и с изключителна прецизност до най-малките детайли.

 

 

Вдъхновява се от идеята да твори булчински рокли, когато тя самата търси своята рокля за сватбата си. Въпреки завидните си финансови възможности тя не я намира и тогава решава, да я направи сама. Нито една булка не може да откаже рокля създадена от ръцете на Vera Wang, защото те се характеризират с уникалност, абсолютна оригиналност и изненадваща необичайност. Уникален шик, женственост, нежност и ненатрапчива елегантност. Роклите на известната дизайнерка обричат булката да бъде най-красивата. Използването на скъпи и  естествени материи е не променящ се принцип на Vera Wang. Всеки детайл и декорация се правят на ръка, а необичайните цветове нарушават традициите и рушат стереотипите. Моделите в колекция 2022г, са предимно в цвят “ivory” в комбинация от коприна, тюл и сатен в допълнение с изящни дантели, панделки, кристали и други, които вкарват нотки екстравагантност, елегантност и романтика в роклите. Паралелно с мечтанието и невинността се влива и стил гръндж, където асиметричните силуети се преплитат с античен стил. Звездните булки често се обръщат към именитата дизайнерка за ексклузивни тоалети. Началото постави Виктория Бекъм, на чиято сатенена рокля с буен величествен шлейф се възхити целия свят.

 

 

 Последваха я Челси Клинтън, Дженифър Лопес, Бритни Спиърс, Джесика Симпсн, Иванка Тръмп, Шарън Стоун, Хилари Дъф, Ариана Гранде и много други. Дори създаването на някои филмови творби не мина без участието на Vera Wang.

 

 

Например една от удивителните рокли на Сара Джесика Паркър от поредицата ,,Сексът и градът,, беше дело на великата модна дизайнерка.

 

 

BRILIANTIN, убедително се утвърди като място където с лекота и невъобразимо удоволствие се прави избора на мечтаната булчинска рокля. В луксозна обстановка с усмивка, грижа и внимание, BRILIANTIN се явяват верен съюзник в най-добрия избор на  булчинската рокля. Всяка бъдеща принцеса, там се пренася в мечтания свят на очарователния блясък, неповторимата красота и модата в най – висшо измерение.