Нашата мисия

ELB_9092

Сватбена агенция Брилянтин е създаден през 2007 година. Спектърът на услуги е изключително богат и включва дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал, коктейли и детски партита.
Голяма част от клиентите са от вътрешността на страната, или такива от чужбина. Дългогодишният опит, с който разполагат сватбените консултанти работещи в Брилянтин, позволява организация адаптирана спрямо спецификата на ангажименти, като много често комуникацията и цялостната организация е дистанционна, с цел да улесни всички клиенти, които нямат възможност от близо да контролират целия процес.

През 2014г. стартира най-новият проект на Брилянтин – Сватбен център Брилянтин официално представителство за Източна България на булчински рокли San Patrick & White One By Pronovias Fashion Group. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.

От 2017 година Сватбен център Брилянтин предлага и официални рокли на Sherri Hill, шаферски рокли за малки и големи, бижута, брачни халки на Алтънбаш – ASSOS Diamond – Bulgaria и Belissima Marry Me, артикули за ритуалните церемонии, обувки и аксесоари от водещи дизайнери, за да бъдете наистина неотразима на вашият празник.

Перфектна организация, изключителна компетентност и висок професионализъм – това са качества, отдавна превърнали се във визитна картичка на Брилянтин.

 

С уважение:

Силвия Танева

Ние предлагаме...

Сватбена агенция Брилянтин предлага широк спектър от услуги в сферата на организацията, планирането и декорацията на всякакви събития. От най – обикновено парти в събота вечер до най – важният ден във Вашият живот, ние сме Вашият правилен избор. По-долу може да видите една част от услугите, които сватбена агенция Брилянтин предлага: