fbpx

Зимна сватба в Бохо стил

1

Бохемските сватби са изключително модерни и много харесвани през последната година. Те носят неповторима енергия и много непринуден стил. Екипът на Сватбен център Брилянтин сме ви подготвили невероятна идея за сватбено тържество в Бохо стил през зимата.

Класическата зимна сватба е комбинация от бяло, злато и сребро, но за да направите Бохо сватба през зимата е необходимо да включите и някой основни елементи.

Перата, дървените елементи, ръчно плетена дантела и красивите декоративни бурканчета са някои от най-популярните мотиви на бохо декорацията. Бохо сватбите създават усещането за свобода и близост до природата, затова изберете да украсите масите с естествени елементи – камъчета, цветя, дърво и задължително свещи.

Свещите са основен елемент и при зимните сватби, тъй като придават особен чар и уют. Украсете мястото на церемонията с хиляди свещи, в комбинация с нежна ръчно бродирана дантела, която е символа на всяка Бохо сватба, за истинска романтика.

2  3  4

Боровите клонки са любими на всички, заради страхотния им аромат и усещането, което създават. Тъй като присъствието на флорални мотиви е изключително важен при бохо тематиката, те могат да бъдат именно венци от борови клонки поставени в центъра на всяка маса, комбинирани с дървени и медни елементи.

Присъствието на памуковите пъпки също ще създават невероятен стил на сватбата. Съчетайте ги с естествени материали и коприна. За по-голям ефект може да прибавите шишарки или кестени.

5  6  7

Бохо булката е много непринудена и нежна. Роклята пада свободно по тялото и е много ефирна. Косите са пуснати и са на вълни или на букли, но много естествено изглеждащи. Аксесоарът за коса е, ако не задължителен, то поне много препоръчителен. Съветваме ви да изберете между ленти за коса, плитки и диадеми от борови клонки.

Сватбената торта и сладкият кът могат да бъдат украсена с шишарки, или борови иглички, които да завършат тази прекрасна снежна Бохо приказка.

8  9  10

И накрая да не забравим и фойерверките, които са изключително подходящи за една истинска зимна сватба в Бохо стил, придавайки и абсолютен празничен завършек!

 

Снимки – Pinterest