Конкурсът Мисис Бургас 2020 озари морския град с блясък и красота

Тази година конкурсът за най-красива омъжена жена в морския град се превърна в спектакъл от блясък, красота и стил.

Събитието, провело се в Международен конгресен център – Бургас, впечатли присъстващите и с изключителни декори, дело на Сватбен център Брилянтин и интересна шоу програма.

Вечерта започна с дефиле на дамите, носителки на титлата Мисис Бургас и подгласнички от предходните конкурси. Красавиците заслепиха публиката с невероятните рокли на модния бранд SHERRI HILL. Освен да блестят на сцената, шармантните дами имаха и отговорната задача да оценяват тазгодишните претендентки за короната.

Четиринайсетте претендентки за короната бяха оценявани и от престижно жури в състав: световният рекордьор по плуване Цанко Цанков, Ваня Маринова организатор на събитието, Мария Атертон миналогодишната победителка на от конкурса, „Мисис България“ 2007 Марияна Маринова, „Мисис Баба Вселена“ 2016 Дони Чачова, главният редактор на Флагман.бг Катя Касабова, Силвия Танева от Брилянтин, като ексклузивен представител на SHERRI HILL и много други фирми, спонсори на конкурса и обществени личности.
Лице на Брилянтин стана и победителката в конкурса София Мазуренко!
Мисис Бургас 2019 предаде короната на новата най-красива омъжена жена в морския град.

Организатори и тази година на конкурса са Илияна Мосинова и Ваня Маринова. Те се погрижиха за бляскавата атмосфера на събитието и отличното настроение.
Пред гостите се развихри красавицата “Мис България” 2018 Теодора Мудева, която разгорещи страстите с темпераментно изпълнение на „Пасо добле“ заедно със своя партньор в танците Коста Грунов. Ангелският глас на красивото сопрано Веселина Тодорова, грееше с рокля на SHERRI HILL, предоставена от Брилянтин, Бургас .

Разгледайте всички снимки от представянето тук – https://briliantin-agency.com/portfolio-view/mrs-burgas/