Предложение за невероятна зимна сватба от Сватбен център Брилянтин

Първото нещо, което трябва да направите, преди да започнете с избора на цветове и декорации за сватбата е да определените през кое време от годината искате да кажете заветното “ДА”. Всеки сезон има своя чар и определено има какво да предложи за една незабравима сватба.

Въпреки, че по-малко хора предпочитат зимата за своята сватба, ние от Сватбен център Брилянтин смятаме, че това е най-вълшебното време през годината и е изключително подходящо! Празничното настроение витае из въздуха, а какво по-хубаво от това!

За да ви вдъхновим да изберете именно зимата за вашият сватбен ден, ние събрахме някои от най – лесните, но задължителни елементи за зимна сватба:

  • Церемония в закрита градина:

Зимата – времето, когато слънчевите лъчи, се отразяват в снежните преспи и цялата земя сякаш заблестява. Това е чудесен повод да използвате блясъка в декора и стила на сватбата. Намерете ресторант, или поне закрита градина, където да организирате церемонията за сключване на граждански брак. Прекрасната гледка навън ще бъде най – невероятният декор на вашата сватба. По време на церемонията можете да акцентирате върху блясъка с конфети, или с бенгалски огън.

  • Естествени материали в украсата:

Присъствието на памуковите пъпки в украсата на церемонията и ресторанта придават еко стил на сватбата. Можете да ги съчетаете, както с естествени материали, така и с дантела, сатен и коприна. Пухкавите и невероятно леки памучни пъпки могат да се добавят към булчинския букет, като това ще му придаде уникална нежност.

Боровите клонки също са много подходящи за използване в декорацията на сватбата, заради страхотния им аромат и усещането, което създават – за свежест и празник. Венци от борови клонки могат да се поставят в центъра на всяка маса в комбинация със свещи. Малки саксии с коледни елхи, могат да се превърнат в страхотни подаръци за вашите гости.

  • Свещи:

Свещите са основен елемент на всяка сватба, но през зимата те ще й придадат особен чар. Ще потопят гостите ви в една спокойна и топла атмосфера, сякаш са пред камината, с интересна книга в ръка. А какво по-хубаво от това да ги накарате да се чувстват като у дома си, на вашия празник.

  • Тематична торта и фойерверки:

Не случайно съчетахме тази тема в едно, за да ви подскажем как може заедно да я изпълните и на сватбеното си тържество. По време на разрязване на сватбената торта, може да се направи и празнична заря, но за целта сватбата ви трябва да бъде задължително в закрита градина с гледка навън.

Сватбената торта може да бъде украсена с брилянти и брокат, годни за ядене, разбира се, които допринасят за снежна приказка. И накрая фойерверките, които са изключително подходящи за една зимна сватба, придавайки и абсолютен празничен завършек!

Снимки – Pinterest