fbpx

Сватбен център Брилянтин представи абитуриентски рокли на Sherri Hill на благотворително ревю

1 Сватбен център Брилянтин взе участие в благотворително ревю – спектакъл, представяйки абитуриентски рокли на Sherri Hill от колекция пролет / лято 2019.

Събраните средства от проведеното ревю, бяха дарени на бъдещи абсолвенти, които имат амбицията и уменията да продължат своето образование, но нямат възможност за това. Организатор на събитието беше Асоциация “Бургас е Надежда”, а домакин и съорганизатор бе Гранд Хотел и СПА Приморец.

„Асоциация “Бургас е Надежда” застана в подкрепа на абитуриентите на Бургас в затруднено положение, за да им помогне да посрещнат подобаващо своя празник и да продължат образованието си, а ние от Сватбен център Брилянтин с радост приехме поканата да се включим в прекрасната инициатива. Без съмнение за нас екипът на Брилянтин, това не беше просто едно представяне на прекрасните модели на Sherri Hill. За нас това беше кауза, в която се радваме че взехме участие и допринесохме едни прекрасни деца да сбъднат мечтата си да имат неповторима абсолвентска вечер!” – сподели развълнувано Силвия Танева, управител на Сватбен център Брилянтин.

2  3  4  5

6  7  8  9

10  11  14  15

Сватбен център Брилянтин представи пъстра палитра от колекция пролет / лято 2019 на американската дизайнерка Sherri Hill. Колекцията беше изцяло насочена и подбрана за таз годишните абитуриенти, които ще се радват на едни много различни и същевременно изключително стилни и елегантни модели. Дизайните се отличават с бутиков характер от най – висок клас, висококачествени материи. Моделите са изцяло съобразени с тенденциите за 2019, сред които се открояват дългите рокли с ефектни горни части и изрязани гърбове, както и рокли с бродерии и много камъни и блясък.

С разкошните модели на Sherri Hill дефилираха редица красавици, сред които Вержиния Иванова „Мисис Бургас 2018“ и Теодора Мудева “Мис България” 2018. Водещ на вечерта беше Драгомир Драганов, който също бе съпричастен към благородната инициатива.

16  17

„Благодарим на организаторите от асоциация “Бургас е надежда” и на съорганизатора и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец за поканата! За нас участието в тази изключително трогваща инициатива беше на първо място кауза за създаване на по – добро бъдеще за децата, които имат нужда от разбиране и подкрепа. Изключително сме щастливи, че в прекрасният ни роден град Бургас беше проведена такава благотворителна кауза и ще се радваме тя да се превърне в традиция, в която ние с огромно удоволствие ще се включим отново” – екипа на Сватбен център Брилянтин!