Фотосесия Мисис Бургас 2020

Най – красивите омъжени дами в Бургас с приказна фотосесия в замъка Влюбен във вятъра

Кадрите ще бъдат подредени в специално юбилейно списание за конкурса Мисис Бургас 2020

Най-красивите омъжени жени в Бургас блеснаха в приказна фотосесия за първото по рода си списание послучай 5-годишнината на конкурса Мисис Бургас.

Във фотосесията взеха участие всички титулувани в конкурса и техните подгласнички от 2016г., 2017г., 2018г. и 2019 г.

Блясъка на ослепителните Мисис допълни и Силвия Танева от Сватбен център Брилянтин. Тя е ексклузивен представител за Източна България на марките Sherri Hill, White One и San Patrick.
Дамите имаха възможността да представят булчински рокли на White One collectоin 2020 Pronovias и San Patrick, collection 2020, Pronovias и официални рокли – Sherri Hill, Spring 2020 Collection.

За прическите се погрижи топ коафьора от SENSE Beauty Salon Димитър Мавродиев от Гранд хотел и СПА  Приморец, а перфектния грим е дело на make up артиста Рени Радева.

Приказната фотосесия засне бургаският фотограф Наско Иванов в туристически обект номер 1 на България – Замъка Влюбен във вятъра в Равадиново. Снимачния процес пък проследиха от въздух и земя приятелите ни от DronBurgas.

Конкурсът Мисис Бургас 2020 ще се проведе на 23 април в новооткрития Конгресен център. Гостите ще имат възможността да получат брой от специалното издание на юбилейното списание.