Брилянтин представи SHERRI HILL на „БГ Модна Икона 2019„

Брилянтин взе участие на годишните награди за най-стилните и успешни българи БГ Модна Икона 2019, представяйки невероятните модели на SHERRI HILL на бляскаво ревю-спектакъл!

Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков награди за единадесета поредна година най-стилните и успешни българи.Събитието се проведе в хотел Витоша Парк Хотел – София и бе посетено от редица представители на бизнес и светския елит.

Райна Кабаиванска, Поли Генова, Васил Петров, Ивайло Захариев и Ивет Лалова са част носителите на приза БГ модна икона 2019, а отличията връчиха предишни носители на приза БГ модна икона, като Юлияна Дончева, Йоана Буковска-Давидова и Ива Екимова.

Непосредствено преди официалната церемония се проведе и невероятното ревю, където Брилянтин взе участие, представяйки световния моден бранд SHERRI HILL. Колекцията беше специално подбрана, представяйки официални, вечерни и бални рокли от най – новата колекция на американската дизайнерка. Сред моделите се открояваха и невероятни модели рокли, които ще бъдат изключително актуални за предстоящият сезон за бъдещите абитуриенти.

С разкошните рокли на SHERRI HILL дефилираха редица красавици, сред които Роси Иванова – носителка на титлата Мис България 2005.

Благодарим за поканата на проф. Любомир Стойков ! За нас беше истинско удоволствие да вземем участие в това невероятно събитие! Благодарим за перфектната организация и за гласуваното доверие!

Фото: Хайлайф / Академия за мода