Briliantin с бляскаво представяне на Grand Wedding Expo 2020

Сватбен център Брилянтин, взе участие в сватбено изложение Grand Wedding Expo 2020, с организатор и домакин Гранд хотел и СПА Приморец.

На изложението екипът ни се участва с два щанда, като на единият бяха показани най-новите тенденции при булчинските рокли на световният бранд San Patrick & White One by Pronovias. Бъдещите булки имаха възможност да разгледат не само моделите, които са изложени, но и да се запознаят с всички булчински рокли, които предлагаме, като официален представител на марката за Източна България.

Вторият щанд пресъздаваше най-важният момент в едно сватбено тържество, а именно ритуала за сключване на граждански брак. Желанието ни беше да покажем една от тенденции за сезон 2020, която представя декорацията, като част от природата с усещане за „чистота” в комбинация с лек блясък. Флоралната украса преобладаваше, във всеки един от елементите, точно както е и в естествената им среда.

Първият ден на изложението завърши с бляскаво ревю-спектакъл, в което Брилянтин представихме едни от най – атрактивните модели булчински рокли на San Patrick & White One by PRONOVIAS от колекция 2020. С приказните булчински рокли дефилираха редица красавици, сред които „Мис България“ 2003 – Елена Тихомирова, “Мисис Бургас” 2018 – Вержиния Иванова и “Мисис Бургас” 2016 – Мая Великова.

Водещ на събитието бе „Мис България“ 2003 – Елена Тихомирова, която през двата дни на изложението носеше модели на американската дизайнерка Sherri Hill, любезно представени от Брилянтин, като изключителен представител на марката за Източна България!

Благодарим още веднъж на домакина Гранд хотел и СПА Приморец, за перфектната организация! Благодарим и на всички, които станаха част от нашето представяне! За нас беше удоволствие!

Благодарим и за прекрасните снимки на Ivelin Iliev – Artistic Wedding Photography!