fbpx

Рокли и Аксесоари

Сватбен център “Брилянтин” е единствен в Източна България, където може да намерите булчински рокли на San Patrick & White One By Pronovias Fashion Group, официални рокли на Sherri Hill и Pronovias Fiesta, шаферски рокли за малки и големи, обувки и аксесоари от водещи дизайнери, за да бъдете наистина неотразима на Вашият празник. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, ще откриете всичко, за което мечтаете.

В сватбен център Брилянтин, като изключителен представител за България на булчински рокли – San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group се поддържа най – голяма наличност на модели на най – добри цени за цялата страна.

Общата площ на Сватбеният център е над 250 кв.м, разположен на две нива и отделна ВИП зала с подиум Cat Walk. Върху светещ стъклен подиум, са позиционирани едни от най – атрактивните модели на “Брилянтин”, посрещайки клиентите.

В сватбен център “Брилянтин” ще намерите голямо разнообразие от сватбени аксесоари, булчински рокли на световно известните марки –  San Patrick, White One by Pronovias Fashion Group, официални рокли на Sherri Hill и Pronovias Fiesta, както и шаферски рокли за малки и големи.

Обувките и чантите са с британския подпис на Paradox London. А гамата от аксесоари представя брачни халки на Belissima MARRY ME и ASSOS Diamond – Bulgaria, артикули за ритуалните церемонии на Vera Wang и Gourmet House, украшения и бижута на Emmerling, Demetrios и много други.

 

 

За проби на булчински и официални рокли, работим с предварително записани часове.

Адрес: гр.Бургас, к-с „ Лазур ” бл.103, тел.за връзка: 0897 898 318 ; 0886 328 299

Fiesta Pronoviassan patrickWHITE ONEsherri-hill Belisima