Рокли и Аксесоари

Брилянтин е единствен в Източна България, където може да намерите булчински рокли на San Patrick & White One By Pronovias Fashion Group, официални рокли на Sherri Hill, шаферски рокли за малки и големи, обувки и аксесоари от водещи дизайнери, за да бъдете наистина неотразима на Вашият празник. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, ще откриете всичко, за което мечтаете.
В Брилянтин като изключителен представител за България на булчински рокли – San Patrick & White One by Pronovias Fashion Group се поддържа най – голяма наличност на модели на най – добри цени за цялата страна.
Общата площ на магазина е над 250 кв.м, разположен на две нива и отделна ВИП зала с подиум Cat Walk. Върху светещ стъклен подиум, са позиционирани едни от най – атрактивните модели на Брилянтин посрещайки клиентите.
В Брилянтин ще намерите голямо разнообразие от сватбени аксесоари, булчински рокли на световно известните марки – San Patrick, White One by Pronovias Fashion Group, официални рокли на Sherri Hill, както и шаферски рокли за малки и големи.
Обувките и чантите са с британския подпис на Paradox London. А гамата от аксесоари представя брачни халки на Belissima MARRY ME и ASSOS Diamond – Bulgaria, артикули за ритуалните церемонии на Vera Wang и Gourmet House, украшения и бижута на Emmerling, Demetrios и много други.

Магазинът работи от понеделник до събота от 10:00 до 19:00 часа.

За проби на булчински и официални рокли, работим с предварително записани часове.

Адрес: гр.Бургас, к-с „ Лазур ” бл.103, тел.за връзка: 0897 898 318 ; 0898 517 401

sherri-hill

san patrickWHITE ONE Belisima